BizzyWheels Business Ride – vrijdag 27 oktober 2023

Programma

12.00 uur – Ontvangst
13.00 uur – Gezamenlijk lunchen
14.00 uur – Business Ride op gravelbike of MTB van ongeveer 60 km
17.00 tot 18.00 uur – Afsluiting met een drankje & hapje

Fiets huren

IK WIL WEL MEEDOEN MAAR HEB GEEN GRAVELBIKE OF MOUNTAINBIKE

GEEN PROBLEEM!! Het is mogelijk om een gravelbike te huren via onze partner www.gravelbiketehuur.nl – Geef tijdig aan dat je een Gravelbike wilt huren en we regelen het voor je. Stuur een mail naar alfred.dejong@bizzywheels.nl of naar tomas@racefietstehuur.nl

Startlocatie & route

Dit keer starten we vanuit het kantoor van AFAS in Leusden. Het adres is Inspiratielaan 1, 3833 AV Leusden

De beoogde route is een mix van gravel & verharde paden en veelal door de bossen in de prachtige omgeving van Leusden, Den Dolder, Austerlitz en Maarn. De route lengte is circa 56 Km en 210 HM voor iedereen goed te doen dus. Het advies is wel om een gravelbike of MTB te gebruiken.

VOOR ALPE D’HUZES

In 2023 werken we op diverse gebieden samen met De Klimmende Règâhs en gaan we samen geld ophalen voor Alpe d’HuZes (KWF). Je betaald voor deze rit geen inschrijfgeld maar we vragen je om per Business Ride 35 euro te doneren.

Gesponsord door

De organisatiekosten voor deze rit worden volledig gedekt door onze sponsor AFAS Software. Het volledige bedrag van je inschrijving/donatie komt ten goede aan Alpe d’HuZes (KWF).

Aanmelden

Meld je aan door het formulier in te vullen én een donatie te doen van € 35 per rit voor Alpe d’HuZes / KWF.

Doneren
Als je het onderstaande formulier hebt ingevuld ontvang je een e-mail en word je doorverwezen naar de donatiepagina. Kies in het donatieformulier voor ‘Doneren met aanvullende opties’ en laat je contactgegevens achter zodat wij de donatie kunnen koppelen aan je inschrijving.


    Vragen?

    Heb je een vraag over deze Business Ride? Mail dan naar info@bizzywheels.nl

    Afmelden
    Als je aangemeld bent dan gaan wij ervan uit dat je ook daadwerkelijk komt. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, geef dit dan tijdig door via een e-mail naar: info@bizzywheels.nl!