BUSINESS CLINICS

BizzyWheels organiseert op aanvraag voor U en uw relaties professionele racefiets en mountainbike evenementen. We regelen een representatieve startlocatie voor u, zetten een veilige en uitdagende route uit en begeleiden u en uw relaties tijdens de racefiets of mountainbike rit.

Wilt u een evenement waar b.v. professionele instructies door een ex profwielrenner of topsporter wordt gegeven, dan kan dat want wij werken samen met diverse aansprekende (ex)topsporters. Voor het inhoudelijke programma deel verzorgen wij presentaties die over allerlei sport en bedrijfsleven gerelateerde onderwerpen kunnen gaan. Denk hierbij aan voorbereidingen op belangrijke koersen, teambuilding aspecten, tips over voeding en materiaal gebruik maar ook informatie over ICT toepassingen in de sport. We hebben dus diverse opties om voor u en uw relatie een fantastische dag of middag te organiseren waar nog lang op teruggekeken wordt.

Plezier, veiligheid en goed kunnen netwerken staan centraal in onze business clinics. We houden rekening met de groepsgrootte, de ervarenheid van de deelnemers, de gemiddelde snelheid en eventuele lastige punten op de weg en mountainbike routes.

Het gehele jaar organiseert BizzyWheels clinics op de weg en in het bos door geheel Nederland. In het najaar en winterperiode ligt de focus op baanclinics in Amsterdam, Apeldoorn of Alkmaar en mountainbike ritten in de omgeving van Bergen/Schoorl en op de Veluwe.

Benieuwd naar de mogelijkheden? We informeren u graag!

REFERENTIES

Menu