Performance Coaching

Behaal je beoogde doel glansrijk met behulp van Performance Coaching!

Stel, je wilt de Cyclosportive Marmotte, Dolomiti Maratona, Alpe d’HuZes gaan fietsen, of een meerdaags wielerevent zoals de diverse opties van The Ride. Of je besluit om wedstrijden te gaan rijden en je sportief te gaan meten met je mede licentiehouders (sportklasse, amateur etc). Je weet dat je hiervoor stevig moet gaan trainen maar eigenlijk past dit niet in je overvolle werk en privé agenda. Hoe krijg je het dan toch voor elkaar om zo’n uitdagende rit of meerdaagse event goed voor te bereiden en dit op een verantwoordelijke en vooral gezonde manier te gaan doen?

Dit kan alleen door heel gericht en planmatig te werk te gaan, efficiënt gebruik te maken van je tijd en ondersteuning van een persoonlijke coach die je daar waar nodig bijstuurt. Via persoonlijke begeleiding, mental coaching, time management, focus op werk/privé balans, passende trainingsschema’s en voedingsadvies behaal je het beoogde doel glansrijk.

Persoonlijke begeleiding

Alfred of AnneMarie gaat jou hierbij begeleiden, is je steun en toeverlaat maar ook ‘de stok achter de deur’ die er samen met jou naar streeft om het doel te behalen. Dit gaat uiteraard op een verantwoorde manier met veel mogelijkheid voor dialoog maar ook ‘streng’ en sturend op discipline en gemaakte afspraken. We maken afspraken over je trainingschema en plannen je individuele en onze gezamenlijke trainingssessies. Wij werken samen met partners die gespecialiseerd zijn in vakgebieden zoals inspanningsfysiologie, anatomie, voedingskunde enz. We kijken verder naar je materiaal en geven je daaromtrent adviezen. Wanneer nodig zetten we je goed op de fiets of adviseren we je om een professionele Bikefitting test te doen bij een gecertificeerde Bikefitter. We kijken ook naar aspecten zoals wielerkleding, wat doe je aan bij verschillende weersomstandigheden.

Je mag van ons verwachten dat we je perfect voorbereiden op het behalen van jouw doelstellingen, mede gebruikmakend van onze eigen doorlopen leercurve. We hebben beide uitgebreide ervaring met het combineren van veel verantwoordelijkheden, een drukke baan, efficiënt trainen en het rijden van Cyclo’s/meerdaagse events en wedstrijden. Cyclo’s die wij hebben gereden zijn bijv. Marmotte Alpes & Pyrenees, Dolomiti Maratona, Alpen Brevet, Velomediane Criquilion, The Ride etc. Daarnaast hebben we ervaring met het rijden van wegwedstrijden, mountainbike wedstrijden en strandraces.

De doelgroep waar wij ons op richten zijn ondernemers die naast hun zakelijke ambities ook hun sportieve ambities willen waarmaken. Wij weten als geen ander wat je wel en niet moet doen om hier een goede, gezonde en effectieve balans in te ontwikkelen.

ER WORDT GERICHT TOEGEWERKT NAAR DE VOLGENDE RESULTATEN

Verbetering op het gebied van zowel sport als het dagelijks leven
Grenzen verleggen
Ontwikkeling en zelfontplooiing
Beter inzicht in eigen kunnen en mogelijkheden
Meer plezier beleven aan de sport
Meer zelfvertrouwen door groei en het doel te bereiken wat is vastgesteld
Stress leren herkennen en hiermee om kunnen gaan
Leren keuzes te maken en niet automatisch altijd voor de zakelijke kant kiezen
Om kunnen gaan met tegenslag

De minimum duur van deze begeleiding is 3 maanden. De totale duur van de begeleiding kan in goed overleg op maat gemaakt worden. Het is eveneens mogelijk om meteen voor één jaar begeleiding te kiezen. Zet vandaag de eerst stap richting je doel, neem contact op via onderstaande knop om de mogelijkheden te bespreken.