BizzyWheels Tenue 2019

Een topteam heeft top kleding nodig. Dat hebben we gevonden bij Bioracer! Het BizzyWheels team gaat rijden met dit fantastische tenue. Frisse kleuren en een strak design.  Tom Dumoulin is er wereldkampioen mee geworden! Tijdens de Business Rides en de Business Clinicis herkent u direct de voorrijder.  Wel zo makkelijk en veilig.

De stuwende krachten achter BizzyWheels zijn Hadamard Solutions van Hans Kompier en KeepOnChallenging van Alfred de Jong. Van beide bedrijven zijn de logo’s terug te vinden op de nieuwe kleding.

Vind je het een gaaf tenue? Je kunt het bestellen, met en zonder de logo’s. Laat het ons weten, zodat bij voldoende afname we kunnen bestellen bij Bioracer. De kleding is van de toplijn van Bioracer en zit als gegoten.

Interesse?

Stuur een berichtje naar info@bizzywheels.nl voor meer informatie. Bij voldoende belangstelling zal de kleding in het voorjaar van 2019 in de webshop van Bioracer worden aangeboden.

Custom Made wielerkleding

Gerelateerd aan de BizzyWheels Business Clinics en Rides is het mogelijk om op aanvraag te zorgen voor custom made kleding. BizzyWheels zorgt voor leggen van de contacten met de Bioracer vertegenwoordigers in Nederland en België en zij pakken het vervolgens op een professionele wijze op zodat u en uw collega’s en/of relaties tijdig in de nieuwe bedrijfsspecifiek outfit kunt gaan sporten.

Menu