BizzyWheels wielerTenue

Een topteam heeft top kleding nodig. En die hebben we gevonden bij onze partner Bioracer! Tom Dumoulin is er zelfs wereldkampioen mee geworden! Het BizzyWheels team gaat rijden met dit fantastische tenue. Frisse kleuren en een strak design.  Tijdens de Business Rides en de Business Clinicis herkent u direct de voorrijder.  Wel zo makkelijk en veilig.

Wil je ook in dit gave wielertenue rijden tijden de BizzyWheels Business Rides? Stuur een mail naar alfred.dejong@bizzywheels.nl voor meer informatie.

Bedrijfs wielerkleding

Gerelateerd aan de BizzyWheels Business Clinics en Rides is het mogelijk om op aanvraag te zorgen voor custom made kleding. BizzyWheels zorgt voor leggen van de contacten met de Bioracer vertegenwoordigers in Nederland en België en zij pakken het vervolgens op een professionele wijze op zodat u en uw collega’s en/of relaties tijdig in de nieuwe bedrijfsspecifiek outfit kunt gaan sporten.

Door de samenwerking tussen BizzyWheels en Bioracer bent u gegarandeerd van top wielerkleding voor interessante prijzen.

Menu