Topkleding voor een topteam

Samenwerking met Squadra Velo

Een topteam heeft top kleding nodig. En die hebben we gevonden bij onze nieuwe partner Squadra Velo!
Squadra Velo maakt deel uit van Wolvenberg, een onderneming die al sinds 1978 topmerken verdeelt in België. Al ruim een kwarteeuw is Squadra Velo de exclusieve verdeler van de Italiaanse topmerken Castelli en Sportful in de BeNeLux. Squadra Velo staat op de schouders van deze reuzen, en brengt hun magnifieke wielerkledij tot bij bedrijven en teams. Mét eigen design, natuurlijk.

Vanaf dit jaar gaat het BizzyWheels instructeursteam rijden een compleet nieuw tenue en dragen we bijpassende casual kleding voorafgaand de events en na afloop.

Dus tijdens de Business Rides en de Business Clinics herken je direct de voorrijder. Wel zo makkelijk en veilig.

Kleding bestellen
Wil je ook in dit gave wielertenue rijden tijden de BizzyWheels Business Rides? Stuur een mail naar alfred.dejong@bizzywheels.nl voor meer informatie.

Bedrijfs wielerkleding

Gerelateerd aan de BizzyWheels Business Clinics en Rides is het mogelijk om op aanvraag te zorgen voor custom made kleding. BizzyWheels zorgt voor leggen van de contacten met de Squadra Velo vertegenwoordiger in Nederland en zij pakken het vervolgens op een professionele wijze op zodat u en uw collega’s en/of relaties tijdig in de nieuwe bedrijfsspecifiek outfit kunt gaan wielrennen, mountainbiken of gravellen.

Door de samenwerking tussen BizzyWheels en Squadra Velo bent u gegarandeerd van top wielerkleding voor interessante prijzen.

Wilt u hier graag meer over weten? Contacteer hen via kopman@wolvenberg.com