Aankomend: Business Ride samen met Pernino Consulting

Op vrijdag 26 mei rijden we weer een BizzyWheels Business Ride.  Ditmaal vertrekken we vanuit het kantoor van Pernino Consulting voor een rit door het mooie Brabantse land.

EVEN VOORSTELLEN…PERNINO CONSULTING

Pernino Consulting is een jonge en dynamische consultancy organisatie die het management van operationele en stafafdelingen adviseert en ondersteunt bij het optimaliseren van de bedrijfsprocessen waarvoor zij verantwoordelijk zijn. De IT-oplossingen die deze afdelingen gebruiken of willen gaan gebruiken spelen hierbij vaak een belangrijke rol. Pernino Consulting richt zich daarbij op de domeinen professional dienstverlening, onderhoudsmanagement en industrie. De competenties die wij in huis hebben en inzetten om het beoogde doel te bereiken zijn: project- en programma management, architectuur management, business- & proces consultancy & data science.

We worden ontvangen door beide oprichters en Managing Partners namelijk Twan van Dijk en Jos Smits. Beide kennen het BizzyWheels concept en zijn b.v. vorig jaar mee geweest tijdens de Business Ride vanuit De Proloog.

We hebben inmiddels een prachtige route van zo’n 66 Km, zie onderstaande afbeelding en gegevens. De startlocatie is Europalaan 14 (het nieuwe adres van Pernino). Men gaat namelijk medio mei verhuizen naar het pand naast het huidige pand). Er is op de betreffende locatie voldoende parkeergelegenheid. Graag zien we jullie op vrijdag 26 mei in Den Bosch!

Inschrijven kan via deze pagina.