BEDRIJFSEVENT

Op aanvraag verzorgen wij een inspirerende fietsclinic of fietsevent voor uw personeel en relaties

verzorgd event voor uw bedrijf

Zet uw bedrijf nog beter op de kaart met een wielerclinic voor uw zakenrelaties en collega’s. Het gehele jaar organiseert BizzyWheels Business Wielerclinics door geheel Nederland. In de zomer op de weg en in het bos en in de winterperiode ligt de focus op mountainbike en gravelbike ritten.

We regelen een representatieve startlocatie voor u, zetten een veilige en uitdagende route uit en begeleiden u en uw gasten tijdens een prachtige racefiets of mountainbike rit.

Plezier, veiligheid en goed kunnen netwerken staan centraal in onze Business Wielerclinics. We houden rekening met de groepsgrootte en fietservaring van de deelnemers. Ons professionele instructeurs waaronder actieve profrenners en rensters passen de snelheid aan op het niveau en begeleiden bij lastige punten op de route. Wij hanteren het standpunt ‘samen uit, samen thuis’ en letten er scherp op dat iedereen mee kan komen en aan het einde van de rit daadwerkelijk iets heeft bijgeleerd.

Geïnteresseerd?

Neem gerust contact op om alle mogelijkheden voor uw wielerclinic te bespreken.

Waarom een bedrijfsevent op de fiets?

Verstevig de samenwerking met uw partners en relaties!

Vorm een hecht team. Een wielerclinic is teambuilding 2.0!

Raak geïnspireerd door verhalen en voorbeelden uit de sportwereld!

Met of zonder gastspreker?

Wilt u een evenement waarbij professionele instructies door een ex profwielrenner of topsporter wordt gegeven? Er is heel veel mogelijk. Wij werken samen met diverse aansprekende (ex)topsporters en andere kenners uit de sportwereld.

Voor het inhoudelijke programma deel verzorgen wij presentaties die over allerlei sport en bedrijfsleven gerelateerde onderwerpen kunnen gaan. Denk bijvoorbeeld aan voorbereidingen op belangrijke koersen, teambuilding aspecten, tips over voeding en materiaal gebruik maar ook informatie over ICT toepassingen in de sport.

We hebben diverse mogelijkheden om voor u en uw relaties een fantastische dag of middag te organiseren waar nog lang op teruggekeken wordt.

Benieuwd wie er kan komen spreken?

Heeft u zelf een passend onderwerp in gedachte en bent u benieuwd wie er kan komen spreken? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Veiligheid staat voorop

Bij elke Wielerclinic is het team instructeurs zeer gefocust op het veilig fietsen met de groepen die zij begeleiden. Er kan natuurlijk altijd iets gebeuren want we maken tenslotte gebruik van de openbare weg en heb je ook met andere weggebruikers te maken. De instructeurs letten dan ook nadrukkelijk op het begeleiden van de groepen en hanteren strikt de geldende verkeersregels.

Alle instructeurs zijn verder voorzien van EHBO sets, klein gereedschap en kennen de te fietsen route goed. Alle routes zijn vooraf uitgepijld en verkend alsmede is er een GPX bestand beschikbaar. Focus hierbij ligt op het zoveel als mogelijk rijden van auto luwe wegen, dit lukt uiteraard niet altijd maar we kijken hier wel nadrukkelijk naar. BizzyWheels is als organisatie tevens verzekerd voor eventuele calamiteiten en werkt met een disclaimer waar iedere deelnemer voorafgaand zijn handtekening op zet.

Op deze manier verzorgd BizzyWheels op een professionele wijze uw sportieve relatie event.

Welke fiets pakken we?

Wegwielrennen, mountainbiken of gravellen? Wij zijn van alle wielermarkten thuis en verzorgen clinics op diverse fietsen en ondergronden.

Het gehele jaar organiseert BizzyWheels clinics op de weg en in het bos door geheel Nederland. In het najaar en de winterperiode is het ook mogelijk om een baanclinic te organiseren op de wielerbaan in Amsterdam, Apeldoorn of Alkmaar. De winter is ook de ideale periode om het bos op te zoeken voor een mooie mountainbike of gravelbike rit. Dit kan bijvoorbeeld in de omgeving van Bergen en Schoorl of op de Utrechtse Heuvelrug.

Heeft u of uw gast(en) geen geschikte fiets? Geen probleem. In samenwerking met Racefietstehuur.nl kunnen wij zowel racefietsen als mountainbike op maat regelen.

Geïnteresseerd?

Er zijn diverse disciplines en routes mogelijk. Benieuwd wat het beste bij uw clinic past? We bespreken de mogelijkheden graag met u persoonlijk.

Deze bedrijven gingen u al voor

Extra diensten

We bieden een aantal optionele diensten aan om uw Business Wielerclinic tot een ongekend succes te maken.

Fotoservice

Laat uw Business Wielerclinic op de gevoelige plaat vastleggen! Wij werken samen met de sportfotografen Stephan Tellier, Vincent Riemersma, Bram Berkien  en Leon van Bon.

Onze fotografen zijn zeer bedreven in het vastleggen van energie, emotie en sfeer op de fiets. De foto’s van een geslaagde Business Wielerclinic vormen een blijvend aandenken aan een mooie wielerdag. Stuur de foto’s naar uw relaties zodat ze herinneringen kunnen ophalen en het fietsplezier kunnen herbeleven.

Promo ondersteuning

Meer deelnemers, duidelijke communicatie en meer beleving? In samenwerking met LeadOut Marketing & Vormgeving bieden we promotionele ondersteuning aan om uw zakenrelaties, collega’s of andere gasten te informeren en te enthousiasmeren voor uw Business Wielerclinic!

Wij kunnen uw wielerclinic promoten met een uitnodigend campagnebeeld (affiche), een event-webpagina of een promotionele nieuwsbrief naar potentiële gasten.

Custom wielerkleding

BizzyWheels werkt samen met Squadra Velo. Naast het feit dat alle BizzyWheels instructeurs via Squadra Velo in de topkleding van Castelli rondrijden kunnen we ook custom wielerkleding leveren voor uw bedrijfsevent.

Per aanvraag zal er op basis van het af te nemen aantal shirts en/of broeken een kostenopgave worden gemaakt en een design worden afgestemd.

Meer weten?

Wilt u weten of een Business Wielerclinic geschikt is voor uw bedrijf? Of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact op!