BIZZYWHEELS BUSINESS RIDES 

SPORTIEF NETWERKEN DOE JE OP DE FIETS!

Op kantoor je vrijdagmiddag besteden? Of een geweldige belevenis door mee te rijden met BizzyWheels. Aan jou de keuze!

Hoe ziet het programma voor 2019 eruit?

Op de Boerenkoolavond vieren we dat het seizoen voor de deur staat. We ontwaken uit de winterslaap en trappen het seizoen af. We fietsen niet op die avond, maar komen gezellig bij elkaar om de plannen voor seizoen te bespreken. Kika vertelt wat zij doen voor zieke kinderen. Meer informatie volgt!

De laatste ride is een hele bijzondere. We overhandigen dan aan Kika het bedrag dat we bij elkaar hebben gefietst. We hebben goede hoop dat enkele oud-profs op die avond er bij zijn.  We doen nog een leuke veiling om het bedrag nog wat aan te dikken. Neem je je portemonnee mee?

Voor wie?

De BizzyWheels Business Rides zijn geschikt voor alle organisaties en daarbinnen werkende bestuurders, managers, adviseurs en (zelfstandig) ondernemers e.d. die de waarde zien in het vergroten van hun zakelijke netwerk en die dit op een sportieve manier willen doen. We zijn branche onafhankelijk en zowel voor profit als non-profit organisaties. Je hoeft geen goed getrainde wielerfanaat te zijn.

Snelheid en veiligheid

Deelname is op eigen risico. We vinden het van primair belang dat deelnemers de algemene verkeersregels volgen en we houden een snelheid aan die bij alle deelnemers past. Samen uit, samen thuis is ons uitgangspunt. We rijden in groepen van maximaal 10 personen en elke groep heeft een instructeur als voorrijder. Tijdens de rit hanteren we een gemiddelde fiets snelheid waarbij een ‘normaal’ gesprek mogelijk is. Het zijn tenslotte ‘netwerk’ bijeenkomsten.

Racefietsen, Mountainbiken, Baanfietsen

Primair zullen we op de racefiets rijden. Zorg er zelf voor dat je racefiets in goede staat is en dat je reservemateriaal mee hebt. In het najaar zoeken we voor de liefhebbers ook de bossen op met de mountainbike. Tevens, kan er wanneer er interesse voor is onder begeleiding (tegen additionele kosten) gefietst worden op de wielerbaan in Amsterdam of Alkmaar. Heb je zelf geen mountainbike of baanfiets? Geen probleem. Het is mogelijk om een passende fiets te huren.

Waarom meedoen?

1. Leuke mensen ontmoeten, sportief plezier beleven en een bijdrage leveren aan KiKa.
2. De beslommeringen van de week lekker weg trappen. Fris het weekend in!
3. Nederland is prachtig! Je fietst langs de mooiste plekken.
4. De vrijdagmiddag is goed in te passen in je agenda. De data zijn al bekend!
5. Zonder zorgen lekker meerijden, prima tempo. Samen uit samen thuis.

BizzyWheels fietst voor Kika!

BizzyWheels Business Rides gaat zich in 2019 inzetten voor het Kinder Kanker fonds (KiKa). We doen dit omdat we een passie voor fietsen hebben en een goed doel willen steunen. Het volledige inschrijfgeld gaat naar KiKA!

  • Deelname is €175,- voor de 5 Business Rides, aanmelding via deze site.
  • Per rit meerijden kan ook á €35,- per keer, aanmelding via deze site.
  • Op de laatste Business Ride maken we het overschot over aan Kika.

BizzyWheels Kalender 2019

Volledig lidmaatschap voor € 175!

Als je lid wordt van BizzyWheels kan je alle Business Rides meedoen! Daarnaast steun je Kika met je deelname.

Menu