BIZZYWHEELS BUSINESS RIDES

Sportief netwerken op de fiets

SPORTIEF NETWERKEN OP DE FIETS

Op kantoor je vrijdagmiddag besteden? Of een geweldige belevenis en netwerken door mee te rijden met de BizzyWheels Business Rides? Aan jou de keuze!

Voor wie zijn de Business Rides?

De BizzyWheels Business Rides zijn geschikt voor alle bestuurders, managers, adviseurs en (zelfstandig) ondernemers e.d. die de waarde zien in het vergroten van hun zakelijke netwerk en die dit op een sportieve manier willen doen. We zijn branche onafhankelijk en zowel voor profit als non-profit organisaties. Je hoeft geen goed getrainde wielerfanaat te zijn.

Aanmelden voor een Business Ride

Bekijk de aankomende Business Rides op de kalender hieronder. Je kunt je aanmelden via de info & aanmelden pagina van de betreffende Business Ride.

Als je aangemeld bent gaan wij ervan uit dat je ook daadwerkelijk komt. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen, geef dit dan tijdig aan via een mailtje naar info@bizzyheels.nl!

Snelheid en veiligheid

Deelname aan de BizzyWheels Business Rides is op eigen risico. We vinden het van primair belang dat deelnemers zich aan de algemene verkeersregels houden. Samen uit, samen thuis is ons uitgangspunt. We rijden in groepen en elke groep heeft een voorrijder. Tijdens de rit hanteren we een snelheid die bij alle deelnemers past en waarbij een ‘normaal’ gesprek mogelijk is, de BizzyWheels Business Rides zijn tenslotte netwerk bijeenkomsten.

Racefiets of Gravelbike

Tijdens de Business Rides zullen we op de racefiets of gravelbike rijden. Meer info hierover vind je op de info & aanmelden pagina van de betreffende Business Ride. Zorg er zelf voor dat je fiets in goede staat is en dat je reservemateriaal meeneemt.

Voorbeeld programma

12.00 uur – Ontvangst
13.00 uur – Gezamenlijk lunchen
14.00 uur – Business Ride van 50 – 70 km
17.00 tot 18.00 uur – Afsluiting met een drankje & hapje

Aankomende Business Rides

Vrijdag 26 mei 2023

Business Ride op de racefiets vanuit Den Bosch.

Vrijdag 7 juli 2023

Business Ride op de racefiets vanuit Leusden.

Vrijdag 8 september 2023

Business Ride op de racefiets vanuit Amerongen.

Vrijdag 13 oktober 2023

Business Ride op de racefiets vanuit Leusden.

In actie voor Alpe d’Huzes (KWF)

Met hart en ziel zetten De Klimmende Règâhs (DKR) zich al jaren in voor verschillende goede doelen. Voor 2023 werken BizzyWheels en DKR op diverse gebieden samen en gaan we geld ophalen voor Alpe d’HuZes (KWF).

Fiets mee met de BizzyWheels Business Rides en steun de KWF met je deelname. Je betaalt voor deze ritten geen inschrijfgeld maar we vragen je om per Business Ride 35 euro te doneren aan DKR. De organisatiekosten voor deze Business Rides worden volledig gedekt door onze sponsors, het volledige bedrag van je donatie komt dus ten goede aan Alpe d’Huzes (KWF).

Waarom meedoen?

Op een sportieve en gezellige manier ondernemers en bestuurders ontmoeten.
De beslommeringen van de week lekker weg trappen. Fris het weekend in!
Nederland is prachtig. Je fietst langs de mooiste plekken!
De vrijdagmiddag is goed in te passen in je agenda.
Zonder zorgen lekker meerijden, samen uit samen thuis.