BUSINESS RIDES 2021

In 2021 organiseren we 5 Business Rides en de opbrengsten gaan volledig naar de Nierstichting!

SPORTIEF NETWERKEN OP DE RACEFIETS

Op kantoor je vrijdagmiddag besteden? Of een geweldige belevenis door mee te rijden met de BizzyWheels Business Rides? Aan jou de keuze!

De plannen voor 2020 zijn vanwege Corona een jaartje opgeschoven, maar in 2021 gaan we ons alsnog inzetten voor de Nierstichting. We doen dit omdat we een passie voor fietsen hebben en een goed doel willen steunen. In 2021 organiseren we 5 Bussiness Rides. De kosten worden gedekt door onze sponsors en het volledige inschrijfgeld gaat direct naar de Nierstichting!

BizzyWheels Business Rides 2021*

* Uiteraard is het programma afhankelijk van de op dat moment geldende corona maatregelen.

Voor wie zijn de Business Rides?

De BizzyWheels Business Rides zijn geschikt voor alle bestuurders, managers, adviseurs en (zelfstandig) ondernemers e.d. die de waarde zien in het vergroten van hun zakelijke netwerk en die dit op een sportieve manier willen doen. We zijn branche onafhankelijk en zowel voor profit als non-profit organisaties. Je hoeft geen goed getrainde wielerfanaat te zijn.

Snelheid en veiligheid

Deelname aan de BizzyWheels Business Rides is op eigen risico. We vinden het van primair belang dat deelnemers zich aan de algemene verkeersregels houden. Samen uit, samen thuis is ons uitgangspunt. We rijden in groepen en elke groep heeft een voorrijder. Tijdens de rit hanteren we een snelheid die bij alle deelnemers past en waarbij een ‘normaal’ gesprek mogelijk is. De BizzyWheels Business Rides zijn tenslotte ‘netwerk’ bijeenkomsten.

Racefiets of Gravelbike

Tijdens de Business Rides zullen we op de racefiets of gravelbike rijden. Zorg er zelf voor dat je fiets in goede staat is en dat je reservemateriaal meeneemt.

Voorbeeld programma

12.00 uur – Ontvangst
13.00 uur – Gezamenlijk lunchen
14.00 uur – Business Ride van 50 – 70 km
17.00 tot 18.00 uur – Afsluiting met een drankje & hapje

Waarom meedoen?

  1. Op een sportieve en gezellige manier ondernemers en bestuurders ontmoeten.
  2.  Je levert met je deelname een bijdrage aan de Nierstichting!
  3. De beslommeringen van de week lekker weg trappen. Fris het weekend in!
  4. Nederland is prachtig. Je fietst langs de mooiste plekken!
  5. De vrijdagmiddag is goed in te passen in je agenda.
  6. Zonder zorgen lekker meerijden, samen uit samen thuis.

De opbrengsten gaan naar de Nierstichting

Aanmelden Business Rides

Aanmelden voor de Business Rides in 2021 is nu nog niet mogelijk. Wil je een mail ontvangen als de inschrijving open gaat? Meld je dan aan voor de BizzyWheels nieuwsbrief.

Menu