BIZZYWHEELS BUSINESS RIDES

Netwerken op de fiets en daarmee de Hartstichting steunen

SPORTIEF NETWERKEN OP DE RACEFIETS

Op kantoor je vrijdagmiddag besteden? Of een geweldige belevenis en netwerken door mee te rijden met de BizzyWheels Business Rides? Aan jou de keuze! In 2022 organiseren we een seizoenopening, 5 Bussiness Rides en een afsluiting.

Voor wie zijn de Business Rides?

De BizzyWheels Business Rides zijn geschikt voor alle bestuurders, managers, adviseurs en (zelfstandig) ondernemers e.d. die de waarde zien in het vergroten van hun zakelijke netwerk en die dit op een sportieve manier willen doen. We zijn branche onafhankelijk en zowel voor profit als non-profit organisaties. Je hoeft geen goed getrainde wielerfanaat te zijn.

Aanmelden voor een Business Ride

Je kunt aanmelden via de eventpagina van de betreffende Business Ride en een donatie aan de Hartstichting. Als je aangemeld bent dan gaan wij ervan uit dat je ook daadwerkelijk komt. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen, geef dit dan tijdig aan via een mailtje naar info@bizzyheels.nl!

Snelheid en veiligheid

Deelname aan de BizzyWheels Business Rides is op eigen risico. We vinden het van primair belang dat deelnemers zich aan de algemene verkeersregels houden. Samen uit, samen thuis is ons uitgangspunt. We rijden in groepen en elke groep heeft een voorrijder. Tijdens de rit hanteren we een snelheid die bij alle deelnemers past en waarbij een ‘normaal’ gesprek mogelijk is. De BizzyWheels Business Rides zijn tenslotte ‘netwerk’ bijeenkomsten.

Racefiets of Gravelbike

Tijdens de Business Rides zullen we op de racefiets of gravelbike rijden. Meer info hierover vind je op de event-pagina’s. Zorg er zelf voor dat je fiets in goede staat is en dat je reservemateriaal meeneemt.

Voorbeeld programma

12.00 uur – Ontvangst
13.00 uur – Gezamenlijk lunchen
14.00 uur – Business Ride van 50 – 70 km
17.00 tot 18.00 uur – Afsluiting met een drankje & hapje

BizzyWheels in actie voor de Hartstichting

Al meer dan 55 jaar doet de Hartstichting er alles aan om de harten van  Nederland  iedere  dag  te  laten  kloppen. De Hartstichting investeert  in  onderzoek  en  innovatie  op  het gebied van preventie en zorg. Maar net zo belangrijk vinden ze het om Nederlanders te helpen hun hart te kennen en goed voor hun hart te zorgen.

Fiets mee met de BizzyWheels Business Rides 2022 en steun de Hartstichting met je deelname. Je betaalt voor deze ritten geen inschrijfgeld maar we vragen je om per Business Ride minimaal 35 euro te doneren aan de Hartstichting. De organisatiekosten voor deze Business Rides worden volledig gedekt door onze sponsors, het volledige bedrag van je donatie komt dus ten goede aan de hartstichting.

PROGRAMMA 2022

Het programma is afhankelijk van de op dat moment geldende Corona maatregelen

24 maart – Bussum

Seizoen Opening bij Allizi Bikes in Bussum

22 april – Woerden

Business Ride gesponsord door Grinta & Racefietstehuur.nl

20 mei – Wassenaar

Business Ride gesponsord door Shared Business

8 juli – Leusden

Business Ride gesponsord door Squadra Velo

26 augustus – Amerongen

Ride gesponsord door Everest Notariaat & Van Diepen Van Der Kroef Advocaten

30 september – Leusden

Business Ride gesponsord AFAS software

2 december – Bussum

Seizoen Afsluiting bij Allizi Bikes in Bussum

Waarom meedoen?

Op een sportieve en gezellige manier ondernemers en bestuurders ontmoeten.
Je steunt de Hartstichting met je deelname.
De beslommeringen van de week lekker weg trappen. Fris het weekend in!
Nederland is prachtig. Je fietst langs de mooiste plekken!
De vrijdagmiddag is goed in te passen in je agenda.
Zonder zorgen lekker meerijden, samen uit samen thuis.