Disconnect to connect

Persoonlijke ontwikkeling en leren van mede ondernemers tijdens een biking retreat in de Limburgse heuvels

Bijna alle ondernemers voelen de verantwoordelijkheid om alle zakelijke uitdagingen zelf op te moeten lossen.

“Ben ik in staat de continuïteit van mijn bedrijf te garanderen, welke commerciële uitdagingen zijn er en hoe staat het met de winstgevendheid op de lange termijn?” Een ondernemer is vaak in gesprek met zichzelf, de juiste antwoorden vinden is niet eenvoudig en dat terwijl iedereen dat wel van je verwacht. Hoe mooi zou het zijn met anderen te sparren en te reflecteren op je eigen situatie?

Wil je als ondernemer of leider bewust andere keuzes maken maar vind je het lastig om je vaste werkpatroon te doorbreken of loop je tegen vraagstukken aan die je graag eens met andere ondernemers wil bespreken? Of wil je eindelijk eens die volgende stap zetten, maar je bent nog op zoek naar momentum? Of heb je simpelweg behoefte om andere peers te ontmoeten en van hun te leren?

BizzyWheels biedt nu een uitgebalanceerd Retreat programma waar Peer Sessies, aandacht voor het individu én mountainbiken/Gravellen of Racefietsen in het prachtige Limburgse natuur centraal staat. Het Disconnect to Connect programma legt de focus bij het inbrengen van jouw dagelijkse vraagstukken, het leren van vakgenoten en het individueel scherp krijgen van je nieuwe koers. Het Programma zorgt voor de ‘openingen’ waar jij nog niet aan had gedacht, tips om verder te komen en richtingen waar jij op zit te wachten. Loop je in je werk en/of privé vast, ben je onzeker over de volgende stappen en voel je dat er iets wezenlijks moet gebeuren? Aarzel dan niet langer en ontdek wat het D2C programma voor jou kan betekenen!

Geïnteresseerd?

Neem gerust contact op voor meer informatie

Waarom disconnect to connect?

De natuur in om te disconnecten

Ervaar de verbindende functie van sporten

Uitgebalanceerd programma met Peer Sessies

DE NATUUR IN OM TE DISCONNECTEN

Ben je een ondernemer of zakelijk leider en hou je van de natuur en van racefietsen, gravellen of mountainbiken? Dan is dit programma helemaal iets voor jou!

We combineren de ochtenden middagsessies (zie globale programma indeling) met sportieve buiten events voor een goed gesprek in de prachtige Limburgse heuvels.

Wij, Menno en Alfred van BizzyWheels geloven in de verbindende functie van sporten. Inhoudelijke sessies, goede gesprekken, flinke inspanning om daarna te ontspannen, klein biertje aan de bar, geniet en leer van elkaar.

De doelgroep

Wij richten ons speciaal op ondernemers en zakelijk leiders die door willen groeien in hun vakgebied en persoonlijk leiderschap. Het programma richt zich op het individu maar ook op Management Teams.

Leren van elkaar staat centraal. Het is belangrijk om goed voorbereid aan de start te komen, bewust te gaan disconnecten van je zakelijke en prive situatie en jezelf 3 dagen de tijd en ruimte te gunnen om te komen tot de doorbraak die jij nodig hebt.

Belangrijk, wij zorgen voor een veilige omgeving waar alles besproken kan worden.

Geïnteresseerd?

Neem gerust contact op voor meer informatie

Wie zijn wij?

Alfred de Jong (BizzyWheels)
Ik ben een organisatie adviseur die dagelijks bezig is met bestuurlijke vraagstukken op het snijvlak van de Business en ICT domein. Daarnaast verzorg ik Advies Vaardigheden trainingen en combineer ik mijn passie voor Wielrennen met het Business Netwerk BizzyWheels Connected Through Cycling netwerk.

Menno Zorn (Biking Benelux)
Jong ontdekken wat je leuk vindt en waar je waarde zit kan essentieel zijn voor je toekomst. Gelukkig heb ik ontdekt waar en hoe ik die zakelijk en privé kon toepassen, hierdoor een rijk en gevarieerd leven, mooie bedrijven gebouwd en ook weer verkocht. Oprechte interesse in anderen maakte dat ik al het geleerde incl. de ervaringen kon delen met collega’s, vrienden en later ook onbekenden. Ik heb er mijn werk en hobby van gemaakt, coaching op persoonlijk vlak om er ook zakelijk inzicht mee te verkrijgen. Met Biking Benelux ontstond het beste van 2 werelden, coaching en sporten brengt de ultieme verbinding.

Alfred de Jong

Menno Zorn

Het retreat programma

Een unieker combinatie van inhoudelijke sessies, flinke inspanning op de fiets en ontspanning na de fiets.

We hebben een ontspannen en tegelijkertijd intensief programma samengesteld, geïnspireerd op een ‘veranderkundig’ model. In dit gedachtegoed keer je terug naar de Basis, Doelstellingen en de Richting waar jij aan denkt. Dit resulteert in professionele feedback vanuit de deelnemersgroep en het geeft inzicht en inhoud om jou WAT, WAAROM, HOE en WIE vragen in te gaan vullen.

Belangrijk, wij zorgen voor een veilige omgeving waar alles besproken kan worden.

8 redenen om deze retreat te doen

  1. Investering in jezelf en daarmee in je bedrijf
  2. Paar dagen weg met Peers uit de doelgroep
  3. Kennis en ervaring delen op zowel zakelijk als sportief vlak
  4. Sport en inspanning voor ontspanning en verbindende factor
  5. Nieuwe relaties bouwen
  6. Lange termijn rendement door individuele-en groepscoaching
  7. Herhaal event voor verdere verdieping
  8. Voldaan en tevreden weer naar huis gaan met een koffer vol plannen
Geïnteresseerd?

Neem gerust contact op voor meer informatie