Aankondiging Winter Gravelrides in 2023 en 2024

Net als vorig jaar gaan we ook deze winter 4 gezellige Winter Gravelrides organiseren vanuit twee verschillende locaties (Arnhem en Amerongen).

BizzyWheels werkt voor deze netwerkritten samen met Posbank Cycling. Het concept is ongewijzigd t.o.v. vorig jaar. Reken op een leuke locatie, een smakelijke lunch, een mooie gravel route en een lekker hapje + drankje na afloop. Voor de lunch en het hapje + drankje na afloop hebben we een vaste prijs afgesproken met de restaurants. Dit bedrag dien je ter plekke af te rekenen na afloop van de gravel ride.

Heb je jezelf inschreven, dan gaan wij ervanuit dat je erbij bent en maken we de lunch reservering. Lukt het alsnog niet dan willen we dat 5 dagen van tevoren weten anders moeten we de kosten aan je door factureren.

Kalender

Programma

  • Vanaf 12.00 uur – Ontvangst
  • 13.00 uur – Gezamenlijk lunchen
  • 14.00 uur – Gravelride van ca 60 km
  • 17.00 tot 18.00 uur – Afsluiting met een hapje en drankje

heb je geen gravelbike of mountainbike?

GEEN PROBLEEM!! Het is mogelijk om een gravelbike te huren via onze partner www.gravelbiketehuur.nl – Geef tijdig aan dat je een Gravelbike wilt huren en we regelen het voor je. Stuur een mail naar alfred.dejong@bizzywheels.nl of naar tomas@racefietstehuur.nl.

Introducees zijn welkom

Om het BizzyWheels Netwerk (nog) sneller te laten groeien willen we iedereen, die vaker meefietst, vragen om één of meerdere introducees mee te nemen. Dus iemand uit je directe werkomgeving, een goede relatie waarvan je weet dat hij/zij graag regelmatig op de racefiets/gravelbike of MTB zit en past bij het BizzyWheels concept en doelgroep.