Aankondiging Gravelrides

Het is inmiddels eind september en het najaar komt in rap tempo op ons af. Tijd dus om weer lekker in de bossen en op het strand te gaan fietsen. We gaan dan ook dit najaar en doorlopend in de eerste maanden van 2024 diverse Gravelrides en Strandclinics organiseren. Onderstaand overzicht is de 1e aanzet voor de Gravelrides.

De Gravelrides gaan dit jaar en volgend jaar in ieder geval plaatsvinden in samenwerking met Gert-Jo van der Heijden van Posbank Cycling. Daarnaast zijn we in gesprek met twee andere business netwerken om een gezamenlijk event te plannen wat in november gaat plaatsvinden. Meer hieromtrent volgt spoedig in de volgende BW Nieuwsbrief + op de website.

PLANNING BIZZYWHEELS & POSBANK CYCLING GRAVELRIDES

  • Vrijdag 8 december – Posbank – Fietscafé Cadans/Arnhem
  • Vrijdag 19 januari – Utrechtse heuvelrug – De Proloog/Amerongen
  • Vrijdag 16 februari – Utrechtse heuvelrug – De Proloog/Amerongen
  • Vrijdag 22 maart – Posbank – Fietscafé Cadans/Arnhem

De opzet

Wij (Gert-Jo en Alfred) zorgen voor een prachtige route door de bossen in de buurt van Amerongen of de Posbank. We zorgen voor een passende lunch die je of bij De Proloog of fietscafé Cadans kunt nuttigen. We zorgen voor een passende lunch en een hapje + drankje na afloop. We spreken daarvoor een vaste prijs af die je zelf na afloop afrekent. Let op, wij moeten voorafgaand het aantal deelnemers doorgeven zodat De Proloog hier rekening mee kan houden. Hier zijn dus kosten aan verbonden.

Meer informatie en aanmelden via deze pagina.