Aankondiging Strandclinics

Voor het 3e jaar in successie gaan we weer Strandclinics uitvoeren en wederom in nauwe samenwerking met de Strandrace specialisten van Beach Bastards. Onder begeleiding van Strandrace kampioen Rames Bekkenk gaan je ervaren wat je allemaal met een Strandbike kunt doen en vooral ook wat niet.

Ook al ben je nog zo’n ervaren fietser op de weg of op een gravelbike/MTB fietsen op het strand is een compleet andere ervaring. We bieden een compleet programma aan bestaande uit een lunch, instructies van Ramses, een specifieke (huur) Wikkit Strandfiets en vooral ontzettend veel lol en wellicht een wedstrijdje om je skills om het ‘randje’ op te zoeken.

De onderstaande data staan vast want op die dagen is het getij gunstig om op het strand te gaan fietsen. Deze clinics worden alleen gecanceld bij zware storm of regenval.

DE GEPLANDE DATA ZIJN:

Inschrijven kan individueel maar uiteraard ook met een groep collega’s of in de vorm van een bedrijfsuitje, laat maar weten. Wil je meer informatie ontvangen? Stuur dan een mail naar Alfred.dejong@bizzywheels.nl en je krijgt snel een passend antwoord.