Aanmelden BizzyWheels Strandclinics

Fotograaf Paulien Brandsen, @pauliensgram

Tijdens de strandclinics krijg je uitleg over het materiaal, de geometrie van de beachbike, waarom dat brede stuur en die gladde brede banden? Je maakt kennis met de techniek van het strandfietsen; hoe bepaal je de juiste bandenspanning, hoe neem je strand op- en afgangen op een slimme en goede manier, hoe neem je bochten in het mulle zand, hoe ga je over zandheuvels heen, hoe klik je snel in en uit wanneer je ergens moet lopen?

Deze clinics organiseren we vanuit strandwielercafe Beach Bastards in Egmond in Zee. Veelwinnaar en strandspecialist Ramses Bekkenk zal de instructies geven en zorgen voor een zeer leerzaam programma. Er is een bijdrage aan de clinic verbonden van €60,- per persoon. Hiervoor krijg je: clinic van de master, de huur van een strandfiets, koffie & appeltaart voorafgaand aan de clinic en borrelen met o.a. Koerspret bier en bittergarnituur na afloop.

De geplande data zijn:

  • Vrijdagmiddag 12.11.2021 | 1e Strandclinic
  • Vrijdagmiddag 26.11.2021 | 2e Strandclinic

Voor deze Strandclinics zijn inmiddels al wat inschrijvingen ontvangen dus zorg ervoor dat je tijdig inschrijft. Heb je interesse om met collega’s, met relaties of op individuele basis in te schrijven reageer dan snel en stuur dan een mailtje naar AnneMarie of Alfred.

annemarie@bizzywheels.nl of alfred.dejong@bizzywheels.nl

Tot in november!