August Everest Challenge

Panache organiseert trainingskampen in een voor vele nog onbekend gebied in Duitsland. Beide oprichters Mark en Rick kennen de mooiste wegen in het Eifel gebied, de Luxemburgse Ardennen en de Moezelregio. Vanuit Nittel organiseren zij frequent volledig verzorgde fietsweekenden volgens een bijzonder concept. Zij zijn beide sportfysiotherapeut met een passie voor wielrennen en gravelbiking. Tevens zijn zij fietsende ondernemers en graag brengen wij hun in contact met onze BizzyWheels contacten.

In het weekend 23-24-25 augustus organiseren zij de August Everest Challenge. Hierbij gaan ze in 3 dagen 8848 meter klimmen met de deelnemers die zich hebben aangemeld! (Grofweg: 1800 op vrijdag, 4000 op zaterdag, 2700 op zondag.

Een buitenkans voor alle BizzyWheels rijders die van klimmen houden en in het speciaal voor alle BizzyWheels rijders die The Ride Dolomites gaan rijden. Dit weekend is een mooi doel op zich maar ook een fantastische training. Het is een volledig verzorgd (lang) fietweekend incl. overnachtingen en maaltijden maar ook off-bike trainingen en foamrolling.

Geinteresseerd? Laat het ons weten via een mailtje naar info@bizzywheels.nl.