Bedrijfsevent AMG in beeld

Na een periode van top drukte met Business Clinics op de weg hebben we op 15 oktober het laatste Business Cycling event van 2021 georganiseerd voor Organisatie Adviesbureau Anderson MacGyver. Het kantoor van Anderson MacGyver in IJsselstein was het verzamel- en vertrekpunt voor het gehele programma bestaande uit:

• Netwerk lunch
• Een inhoudelijke presentaties over data gebruik voor de KNVB en inhoudelijk over het sportieve programma
• Een mooie fietsrit incl. instructies van zo’n 65 kilometer in de omgeving van Leerdam en Vianen
• Met afsluitend een walking pasta diner

Mark Redan heeft op initiatief van Talent Empowerment een mooie impressie film gemaakt .Deze opname geeft een mooi doorkijkje hoe wij vanuit BizzyWheels een Business Clinics organiseren en wat voor sportieve én inhoudelijke sfeer zo’n sportief zakelijk event met zich meebrengt.

Anderson MacGyver ondersteund via Talent Empowerment een top sporter die zich aan het voorbereiden is op de eerst komende Olympische spelen.
Talent Empowerment zorgt voor de link tussen de vooral jonge sporters en het bedrijfsleven. Zie andersonmacgyver.com en talentempowerment.nl voor meer informatie.

Voor 2022 zitten de weg clinics erop en gaan we nu verder met clinics op het strand, met de mountainbike én gravel bike.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor een bedrijfsevent? Zie bizzywheels.nl/bedrijfsevent voor meer informatie over bedrijfsevent en bizzywheels.nl/clinics voor meer info over onze clinics.