Beter fietsen door goede voeding

Het goed gebruiken van sportvoeding is een aandachtsgebied waar nog veel over is te leren. Vooral welke sportvoeding je op welk moment van de dag gebruikt, als je bijvoorbeeld een lange toertocht of cyclo gaat rijden. Het aanbod is overweldigend, de verhalen over de man met de hamer kent iedereen, maar wat werkt nu echt Maarten en Mirte van Wielervoeding.nl delen hun kennis over sportvoeding en geven praktische tips. Tijdens de Business Rides en Clinics gaan zij ondersteunen op met de juiste sportvoeding.

Wielervoeding.nl is dé webshop voor sportvoeding voor duursporters. Wat Wielervoeding.nl onderscheidt van andere webshops is de persoonlijke aandacht voor de klanten. Door het grote assortiment zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Voor advies over het gebruik van sportvoeding kan je daarom terecht bij Mirthe (mirthe@wielervoeding.nl). Zij helpt je graag bij het vinden van de juiste producten om het maximale uit jezelf te halen.

Speciaal voor BizzyWheels fietsers heeft Wielervoeding.nl een kortingscode. Voer de code ‘BizzyWheels’ in bij het plaatsen van je bestelling en je ontvangt 10% korting op bestellingen vanaf € 50.00.

Kijk en bestel via www.wielervoeding.nl