Bezoek gloednieuwe Service Course van Jumbo-Visma

Na in 2021 een aantal Business Clinics gestart te hebben vanuit het KNVB Sportcentrum zullen we voor 2022 wat alternatieve startlocaties gaan aanbieden. Hierbij denken we o.a. aan Papendal in de omgeving van Arnhem/de Posbank. Daarnaast kijken we ook naar de prachtige nieuwe Service Course van Team Jumbo-Visma in Den Bosch.

Team Jumbo-Visma is een Nederlands professioneel topsportteam dat 365 dagen per jaar zichtbaar is en op het hoogste niveau presteert. Door het samenvoegen van een professionele wieler- en schaatsploeg is het fundament gelegd voor een nieuw organisatiemodel in de Nederlandse topsport.

Een bezoek aan Service Course is een unieke ervaring. Het hoofdkwartier van Team Jumbo-Visma is een bruisende en inspirerende omgeving van waaruit we prima Business Clinics kunnen organiseren. Op maandag 6 december hebben we het hoofdkantoor bezocht en waren onder de indruk van de opzet. Denk hierbij aan zo’n 50-tal gloednieuwe Cervelo’s, de teambussen, de vergaderruimtes en ook een ontmoeting met Tom Dumoulin, die zijn nieuwe teamfiets kwam ophalen.

Het pand herbergt verder het logistieke opslagcentrum en vormt de uitvalsbasis voor alle wedstrijden die het hele jaar door verreden worden. Het is ook de vaste werkplek voor de logistieke, financiële, marketing en communicatieafdeling.

Allemaal shirts met een verhaal

 

Cervelo met de presentatie van hun frames
Cervelo met de presentatie van hun frames

 

De AGU-kledingsponsor centraal gepositioneerd in de ontvangstruimte