BICI E BASTA Cycling

Bici E Basta staat voor het goede Italiaanse leven, luxe, kwaliteit en service. Zowel op als naast de fiets. Dit bieden wij tijdens onze exclusieve Fietsreizen in Italië én onze Business Rides in Nederland.

Denk aan glooiende landschappen en aan vergezichten, een heerlijke pasta, maar ook aan de glimlach van mensen aan de kant van de weg die spontaan gaan klappen omdat jij een berg aan het beklimmen bent

BICI E BASTA Cycling reizen – Heb jij zin in een geheel verzorgde fietsvakantie in Italië met vrienden, collega’s of zakenrelaties? Je kan met BICI E BASTA Cycling een compleet verzorgde exclusieve fietsreis naar Italië verwachten waarbij je in principe alleen handbagage mee hoeft te nemen, omdat je nieuwe Italiaanse fietskleding klaarligt, je Pinarello racefiets op maat wordt afgesteld en de door zorgvuldig geselecteerde accommodaties alle faciliteiten bieden om te kunnen ontspannen ná je inspanning op de fiets. Wij bieden onder andere vijfdaagse fietsreizen aan in de fietsregio’s die nog niet zo bekend zijn zoals ‘Le Marche’ en rondom de voet van de ‘Dolomieten’, waarbij je een toegankelijk en tóch voldoende uitdagend programma kan verwachten.

BICI E BASTA Cycling Business Rides – Netwerken of teambuilding tijdens een geheel verzorgde sportieve dag op de fiets in Nederland. Tijdens de BICI E BASTA Business Rides beleef je het Italiaanse leven op en naast de fiets samen met jouw klanten, team of collega’s. Wij nemen de organisatie van dit zakelijke event geheel voor jou uit handen en geven graag samen met jou de invulling aan deze dag. Uiteraard met onze BICI E BASTA Cycling elementen.

Wil je meer informatie over BICI E BASTA Cycling? Neem dan graag contact met ons op en stuur een e-mail naar info@biciebasta.nl of bezoek onze website www.biciebasta.nl.

A presto, Giampaolo Zilli & Remco Hutter