BICI E BASTA Cyclingteam Reisprogramma 2024

Heb jij plannen om met jouw fietsvrienden of zakelijke relaties op avontuur te gaan in een inspirerende Italiaanse omgeving. BICI E BASTA Cycling biedt exclusieve geheel verzorgde fietsreizen voor ondernemers en vriendengroepen. Ga je met ons mee naar de Marche, de Dolomieten of Toscane?

Je verblijft in een luxe accommodatie op basis van volpension, waar vandaan we een afwisselend fietsprogramma verzorgen voorzien van een volgauto en sportvoeding. Je fietst op een op maat afgestelde Pinarello Dogma racefiets en je krijgt een BICI E BASTA Cyclingteam kit. Wij verzorgen de vlucht en transfer voor je, enige wat jij hoeft te doen is je handbagage bij elkaar te pakken!

Voor 2024 bieden we naast BICI E BASTA Cycling Reizen ook twee speciale reizen aan. Tijdens de Granfondo Sportful Dolomiti Race stomen we je klaar om deze mooie Italiaanse Granfondo te rijden, geheel verzorgd en voorzien van exclusieve extra’s.

Tijdens de Dolomiti Hills Giro d’Italia Edition bieden we de exclusieve mogelijkheid om op zaterdag de 20ste etappe van de Giro d’Italia 2024 van dichtbij mee te maken.

Wil je meer informatie over BICI E BASTA Cycling of ons reisaanbod, dan helpen we je graag verder. Stuur ons een e-mail naar info@biciebasta-cycling.com of bezoek onze website www.biciebasta-cycling.com.

A presto, Giampaolo Zilli & Remco Hutter