BizzyWheels – Beach Bastards strandclinics

Na een aantal succesvolle strandfiets clinics die vorig jaar en begin dit jaar hebben plaatsgevonden gaan we dat dit zeker herhalen. Wees er dus spoedig bij want er is veel interesse voor deze clinics die onder begeleiding van veelvuldig strandkampioen Ramses Bekkenk plaatsvinden.

Dit kan op individuele basis maar ook met collega’s in de vorm van een leuk weekend teamuitje in Egmond aan Zee.

Wil je dus ervaren hoe het is om op dikke banden supersnel door het zand te kunnen rijden, eventueel te gaan voorbereiden op het aankomende strandrace seizoen of tips te krijgen van Ramses Bekkenk schrijf je dan snel in! De eerstkomende strandclinic zal plaatsvinden op vrijdag 9 december. Bekijk deze pagina voor meer informatie en aanmelden. Op deze dag is het getij (eb en vloed) gunstig. We komen voor begin 2023 nog met wat extra data.


Wil je meedoen maar heb je geen strandfiets? Geen probleem, dan regelen we tegen betaling een top strandfiets voor je vanuit de Beach Bastards winkel.

Wil je meer informatie of wil je direct met een groepje mensen inschrijven? Mail dan naar annemarie@bizzywheels.nl of alfred.dejong@bizzywheels.nl en we informeren je dan over de kosten en inschrijving mogelijkheden.