BizzyWheels-BeachBastards strandclinics

Vrijdag 10 februari is er wederom een Strand Clinic gehouden met een groep mensen die echt nog niet eerder op het strand hadden gefietst. Wederom gaf Ramses Bekkenk de techniek instructies en waren er veelvuldige onschuldige valpartijen want op het strand een scherpe bocht maken is tenslotte bijna niet te doen maar aldoende leert men.

Wil je ook je techniek aanscherpen of gewoon het strandfietsen een keer ervaren (pas op het is verslavend!!!) dan kan dat want we gaan nog maximaal 1 extra clinic inplannen.

Je kunt individueel inschrijven maar ook b.v. met een groep collega’s als bedrijfsuitje. Het clinic programma ziet er als volgt uit:

  • Inloop vanaf 12:30 uur
  • Lunchen vanaf 13:00 uur
  • Start clinic ongeveer 13:45 uur

Wat we bij inschrijving zo wie zo van je willen weten is, of jezelf een strandfiets hebt, zo niet dan regelen we tegen betaling een top strandfiets voor je vanuit de BeachBastards winkel.

Wil je meer informatie of wil je direct met een groepje mensen inschrijven of met een groep collega’s? Mail dan naar alfred.dejong@bizzywheels.nl en we informeren je dan over de kosten en inschrijving mogelijkheden.