BizzyWheels Business mtb clinics

BizzyWheels organiseert in de maanden oktober t/m december op aanvraag voor uw bedrijf en relaties laagdrempelige Business Mountainbike Clinics. Deze clinics zijn bedoeld om op een sportieve manier met uw collega’s en/of relaties actief te zijn en op technisch gebied het e.a. bij te leren.

Standaard starten wij altijd, na een optioneel gezamenlijke lunch, met techniek oefeningen die het groeps-en competitiegevoel gaan aanwakkeren. Dit is leuk, leerzaam en uitstekend toepasbaar als warming-up alvorens we een nabijgelegen mountainbike parcours zullen gaan berijden. Afsluitend kan er gekozen worden voor een hapje en drankje, dit wordt altijd in overleg besproken.

De MTB clinics worden vanuit diverse locaties in Nederland gestart denkend aan Schoorl (Noord-Holland), Zeist en omgeving en alternatieve locaties. Deze clinics vinden meestal in de middag plaats en we starten vanuit locaties waar een omkleedruimte beschikbaar is.

Nog niet in het bezit van een mountainbike? Geen probleem, op de meeste startlocaties zijn voorzieningen om een fiets te huren incl. helm en vignetten (belangrijk voor de Utrechtse heuvelrug)

Desgewenst werken we samen met (ex) topsporters die we dan inzetten om hun opgedane kennis over te dragen op gebieden als fietstechnieken, materiaal gebruik, voeding en trainingselementen.

Plezier, veiligheid en goed kunnen netwerken staat centraal in de BizzyWheels Business Clinics. We houden rekening met de groepsgrootte, de ervarenheid van de deelnemers, de gemiddelde snelheid en eventuele lastige punten op de mountainbike routes.

Meer informatie nodig? Neem dan contact op via www.bizzywheels.nl of stuur een email naar alfred.dejong@keeponchallenging.nl