BizzyWheels & CIONET Business Ride op vrijdag 25 september

De coronacrisis is inmiddels in een volgende fase beland. De maatregelen zijn sinds 24/6 verder versoepeld en we mogen bijvoorbeeld weer in grotere groepen gaan fietsen. Hierop inspelend hebben Jeroen Kleinhoven (CIONET), AnneMarie, Hans en Alfred (BizzyWheels) het plan opgevat om van de laatste BizzyWheels Ride van 2020 een speciale editie te maken. Dit alles uiteraard onder voorbehoud van eventuele Covid-19 regelgeving en richtlijn aanpassingen.

CIONET is een internationaal platform waarbij CIO’s zijn aangesloten en waar op zeer regelmatige basis kennisdeling events en congressen worden gehouden. Waaronder ook de jaarlijkse terugkerende CIONET IT Leaders Cycling Challenge. Ons plan is om het CIONET netwerk en het BizzyWheels netwerk op sportieve wijze met elkaar te verbinden! CIONET zal hun fietsende leden benaderen voor dit gezamenlijke event en uiteraard benaderen wij jullie, het BizzyWheels netwerk, om deel te nemen aan deze toffe Ride.

De BizzyWheels CIONET Ride staat gepland op vrijdag 25 september 2020, de startlocatie is De Proloog in Amerongen, meer informatie volgt later. Het programma ziet er als volgt uit.
12.00 uur – ontvangst
13.00 uur – gezamenlijk lunchen
14.00 tot 17.00 uur – Business Gravel/MTB Ride van 50 – 70 km
17.00 tot 18.00 uur – afsluiting met drankje & hapje

CIONET zal dit event sponsoren en daar zijn we super content mee!!

Adresgegevens:
De Proloog
Allemanswaard 27
3958 KA Amerongen
www.deproloog.cc

Het idee is om met een groep van maximaal 35 personen een mooie Gravel/MTB Ride te gaan maken over de Utrechtse Heuvelrug. Hou de BizzyWheels nieuwsbrieven en informatie via de CIONET website in de gaten en wees er op tijd bij want 35 deelnemers is het maximum. #erbijzijnismeemaken

Sportieve groet, Jeroen, AnneMarie, Hans en Alfred