BizzyWheels Connected through Cycling in opstartfase

Kennis maken met de oprichters van BizzyWheels Business Cycling

TD Sports en KeepOnChallenging starten het BizzyWheels initiatief gericht op het bij elkaar brengen van fietsende ondernemers in de Provincie Flevoland. Beide bedrijven zijn opgezet door twee ondernemers die naast hun dagelijkse business zoveel mogelijk tijd vrijmaken voor hun passie, Wielrennen.

De drijvende kracht achter TD Sports is Tjeerd Douma. Tjeerd is dagelijks actief in de IT-sector als projectleider vanuit zijn bedrijf Douma-De Wit & Partners. Daarnaast heeft hij het fietskleding bedrijf TD Sports opgezet. TD Sport heeft doelstelling, klanten begeleiden bij de aanschaf van ‘custom made’ wielerkleding, oftewel op maat gemaakte wielerkleding voor bedrijven en teams. Tjeerd heeft inmiddels al veel ervaring opgebouwd met het organiseren van fietsclinics in Nederland en Spanje, rijdt frequent zijn wedstrijden en is fanatiek tijdrijder.

KeepOnChallenging is eind 2016 opgericht door Alfred de Jong. Alfred is in het dagelijks leven organisatieadviseur, coach en trainer. Ook Alfred heeft een passie voor wielrennen en alles wat daar mee te maken heeft. Naast het frequent trainen rijdt Alfred regelmatig wedstrijden in de KNWU Sportklasse en 50Plus categorie en begeleidt hij clinics met bedrijven. KeepOnChallenging is primair opgezet om naast de dagelijkse adviespraktijk ook een tweede spoor te initiëren gericht op het bij elkaar brengen van fietsende ondernemers. KeepOnChallenging staat voor nooit opgeven en blijven doorgaan ook al is het zwaar en is het einddoel niet direct in zicht.

Tjeerd en Alfred hebben elkaar gevonden via zowel de zakelijke kant als het wielrennen, het bewijs dat dit dus kan werken.   

De primaire doelgroep

De primaire doelgroep zijn ondernemers (profit-en non-profit) die belang hebben bij het uitbreiden van hun zakelijk netwerk. Dit kunnen ondernemers zijn uit de Provincie Flevoland maar uiteraard ook uit de omringende provincies. BizzyWheels biedt twee opties voor deelname. Introductie deelname tegen een gereduceerd bedrag of direct lid worden dus meedoen aan alle 5 events incl. een BizzyWheels wielershirt.

Meer hieromtrent volgt binnenkort zodra we het gehele programma, financiële plaatje en data bekend kunnen maken.

Initiële programma opzet

We gaan ieder event op een consistente wijze invullen zodat voor iedereen duidelijk is waar, wanneer en hoe laat we starten. Onderstaand staat het programma en tijdsblokken. We variëren wel in het programma wat na ontvangst en lunch wordt uitgevoerd dit i.v.m. eventuele gastsprekers, te bespreken onderwerpen en startlokatie.

vanaf 12:30 uur                      Ontvangst met lunch en omkleden
13:00 uur                                 Presentatie van lid of externe spreker
14:00 uur                                 BizzVelo op de fiets
17:00 uur                                 Douchen en omkleden
17:30 uur                                 Nazit met hapje en drankje
19:30 uur                                 Einde

Benader ons als je nu al meer wil weten over BizzyWheels

Mail naar alfred.dejong@keeponchallenging.nl of bel +31 6 1295 8042
Website: www.keeponchallenging.nl

Mail naar tjeerd@tdsports.nl of bel +31 6 1869 0650
Website: www.tdsports.nl

Blog serie

Via een regelmatig terugkerende blog ga ik mijn plannen en behaalde resultaten delen met de lezers en wellicht kan ik daarmee nieuwe ondernemers inspireren, binden en boeien.