BizzyWheels Strandclinics

Zoals eerder is beschreven gaan we meerdere Strandclinics organiseren en vooralsnog schuiven we deze door naar januari 2021. Nu de 1e clinic in no time was volgeboekt kan er ingeschreven voor de 2e clinic die we gaan organiseren. Deze clinic wordt gegeven door niemand minder dan de koning van het strand…Ramses Bekkenk!

Tijdens de clinic krijg je uitleg over het materiaal, de geometrie van de beachbike, waarom dat brede stuur en die gladde brede banden? Je maakt kennis met de techniek van het strandfietsen, hoe bepaal je de juiste bandenspanning, hoe neem je strand op- en afgangen op een slimme en goede manier, hoe neem je bochten in het mulle zand, hoe ga je over zandheuvels heen, hoe klik je snel in en uit wanneer je ergens moet lopen enz.  

Deze clinic zal plaatsvinden vanuit strandwielercafe de Beach Bastards in Egmond in Zee. Hier zal Ramses vooraf de eerste instructies geven en zullen achteraf aan de stamtafel onder het genot van een hapje/drankje de grote verhalen worden verteld. We gaan er nu vanuit dat we de 1e Strandclinic in januari 2021 kunnen gaan plannen en dat de 2e vrij snel daarna zal volgen.

Dus….wil jij kennis maken met een nieuwe fiets discipline of je technische skills uitbreiden, geef dan je interesse aan via een mailtje naar AnneMarie.

Ook voor vragen kun je mailen naar annemarie@bizzywheels.nl.