BizzyWheels Strandclinics

In de vorige BW Nieuwsbrief hebben we aangekondigd dat we een Strandclinic zouden gaan organiseren en hier hebben we veel reacties op gehad. Zoveel dat we voor de eerste clinic al nagenoeg volgeboekt zitten en een 2e willen gaan organiseren.

Een supertoffe clinic strandfietsen die gegeven zal worden door niemand minder dan fenomeen en koning van het strand…Ramses Bekkenk.

Tijdens deze clinic krijg je uitleg over het materiaal, de geometrie van de beachbike, waarom dat brede stuur en die gladde brede banden? Je maakt kennis met de techniek van het strandfietsen, hoe bepaal je de juiste bandenspanning, hoe neem je strand op- en afgangen op een slimme en goede manier, hoe neem je bochten in het mulle zand, hoe ga je over zandheuvels heen, hoe klik je snel in en uit wanneer je ergens moet lopen enz.  

De clinic zal plaatsvinden vanuit strandwielercafe de Beach Bastards in Egmond in Zee. Hier zal Ramses vooraf de eerste instructies geven en zullen achteraf aan de stamtafel onder het genot van een hapje/drankje de grote verhalen worden verteld. De nu geplande clinic zal op vrijdagmiddag 20 november gaan plaatsvinden. De 2e Clinic zal georganiseerd worden als er wederom voldoende interesse is.

Dus….wil jij kennis maken met een nieuwe fiets discipline of je technische skills uitbreiden, geef dan je interesse aan via een mailtje naar annemarie@bizzywheels.nl