Business Clinic voor C)Solutions en IQBS

Afgelopen vrijdag heeft er wederom een BizzyWheels Business Clinic plaatsgevonden. In dit geval voor C)Solutions en IQBS onder het motto Race clinic ‘In het wiel van een prof’

        

Erik Dekker was de special guest en hij gaf naast een presentatie over data/informatie gebruik in het hedendaagse peloton en daarnaast hele praktische tips voor en tijdens het fietsen.

Erik gaf aan dat op dit moment veel informatie beschikbaar is voor de renners zelf maar met name voor de begeleiding. Wattage en hartslagmeters, windtunnel gegevens, informatie over voeding, trainingsopties en effecten op prestaties zijn zeer van belang geworden.

Naast Erik was Eva Buurman mee als instructrice. Eva is nu nog profrenster bij het Drops-Trek Racing team maar stapt volgend jaar over naar de dames van profploeg Boels waar ondermeer wereldkampioen Anna van der Breggen en oud kampioen Chantal Blaak rijden.

Met een mooie groep en fantastisch weer (20 graden op 5 oktober) is er een rit gereden in de omgeving van de Amerongseberg, Lekdijk en Doorn. Een rit  met voldoende mogelijkheden om naast de nodige kilometers maken ook voldoende te kunnen netwerken en te leren van de tips afkomstig van Erik en Eva. Al met al een geslaagde rit wat passend werd afgesloten met een hapje/drankje van het Restaurant De Gezelligheid in Leusden.