Het Business Cycling Clinics seizoen is van start gegaan

Het Business Cycling clinics seizoen is weer begonnen en onze opdrachtgevers zijn dan ook druk aan de slag gegaan om relaties uit te nodigen voor een sportieve middag. De essentie van deze clinics is om de deelnemers wat te leren, een fantastische dag/middag te laten leven en daarnaast de gelegenheid te geven om te kunnen netwerken en lekker sportief bezig te zijn.

Dit seizoen staan er weer een behoorlijk aantal gecontracteerde Business Cycling Clinics vastgesteld.

Voor meer informatie over de BizzyWheels Business Cycling Clinics zie deze pagina.

De eerste was voor UMBRiO met als start locatie het Team Jumbo Visma Service Course in Den Bosch. Dit is met recht een prachtige ‘snoepwinkel’ voor alle wielerliefhebbers onder ons want wat een prachtige hoeveelheid Cervelo’s en AGU-kleding is daar te bezichtigen. Oud TJV Profrenner Paul Martens zorgen voor een boeiende presentatie over moderne trainingsmethodieken, wattage indicaties, voeding gebruik en uiteraard over de verschillen tussen de renners onderling denkend aan specifieke eigenschappen en aangeboren talent.

De tweede Business Cycling Clinic was voor de AVIT Group en dit werd een memorabele editie. Startend van het Eiland van Maurik met een 50-tal deelnemers en Bram Tankink als spreker het dit keer een extreem korte rit. Na nog geen 10-tal kilometers werden alle groepen overvallen door extreem onweer en hagelstenen zo groot als golfballen. De rit werd dus ingekort en uiteindelijk was iedereen toch blij en opgetogen na een lekkere douche, een prachtig verhaal van Bram en een heerlijke BBQ.