Business Cycling Clinics voor bedrijven

Het Business Cycling Clinics seizoen is in volle gang en zie onderstaand wat impressie foto’s van een aantal events. Elk jaar zien we dat er meer bedrijven zijn die een sportief netwerk event willen laten organiseren voor hun relaties, collega’s en partners. Ook dit jaar staat er weer een enthousiast instructeurs team klaar om iedereen de fijne kneepjes van het racefietsen en gravellen bij te leren. Daarnaast werken we weer nauw samen met Tomas Planken voor de Racefietsen verhuur en hij is tevens de mecanicien in geval van pech onderweg. Vincent Riemersma, oud Profrenner Leon van Bon en Stephan Tellier zorgen voor de fotografie. Verder zorgt Mirthe Nieuwstraten van Wielervoeding.nl voor de sportvoedingpakketten die we uitreiken aan de deelnemers.

Is er interesse in het professioneel laten organiseren van een Business Cycling Clinic neem dan contact op met Alfred.dejong@bizzywheels.nl of lees https://bizzywheels.nl/bedrijfsevent/ en https://bizzywheels.nl/clinics/


Het Business Cycling Clinic event van Organisatieadviesbureu DiVetro


Het Business Cycling Clinic Event van AVIT


Het Business Cycling Clinic Event van AFAS

Is er interesse in een Business Cycling clinic dan kunnen wij daar vanuit BizzyWheels invulling aan geven. Dit kan op basis van clinics op de weg, gravel, mountainbike tracks of op het strand. Onze instructeurs zijn allemaal ervaren wedstrijdrijders die de klappen van de zweep kennen. Of je nu voor het eerst op de fiets stapt of een zeer ervaren fietser bent voor ons maakt dit niet uit. Met alle niveaus werken we graag samen en rijden we graag gave fietsritten.

Zie ook: https://bizzywheels.nl/bedrijfsevent/