Business GravelRide met CIONET netwerk op 24 september

Na een eerste succesvolle BizzyWheels/CIONET Business Ride in 2020, gaan we dit mooie event in 2021 herhalen. Het combineren van 2 business netwerken heeft veel positieve reacties opgeleverd.

CIONET is een internationaal platform waarbij CIO’s zijn aangesloten en waar op zeer regelmatige basis kennisdeling events en congressen worden gehouden. Waaronder ook de jaarlijkse terugkerende CIONET IT Leaders Cycling Challenge. Ons plan is om het CIONET-netwerk en het BizzyWheels netwerk op sportieve wijze met elkaar te verbinden! CIONET zal hun fietsende leden benaderen voor dit gezamenlijke event en uiteraard benaderen wij jullie, het BizzyWheels netwerk, om deel te nemen aan deze toffe Ride.

De BizzyWheels CIONET Ride staat gepland op vrijdag 24 september, de startlocatie is wederom De Proloog in Amerongen en het programma ziet er als volgt uit.
12.00 uur – ontvangst
13.00 uur – gezamenlijk lunchen
14.00 tot 17.00 uur – Business Gravel/MTB Ride van 50 – 70 km
17.00 tot 18.00 uur – afsluiting met drankje & hapje

CIONET zal dit event sponsoren en daar zijn we super content mee!!

Adresgegevens:
De Proloog
Allemanswaard 27
3958 KA Amerongen
www.deproloog.cc

Het idee is om met een groep van maximaal 35 personen een mooie Gravel/MTB Ride te gaan maken over de Utrechtse Heuvelrug. Hou de BizzyWheels nieuwsbrieven en informatie via de CIONET-website in de gaten en meld je op tijd aan, want ‘vol is vol’.  #erbijzijnismeemaken

Meld je aan via deze eventpagina of stuur een mailtje naar alfred.dejong@bizzywheels.nl of AnneMarie@bizzywheels.nl.

Voor meer informatie over de Business Rides in het algemeen zie:  https://bizzywheels.nl/business-rides/