Business Ride op 8 juli samen met Squadra Velo

Even voorstellen: Squadra Velo

Squadra Velo is de custom afdeling van Wolvenberg, een onderneming die sinds 1978 topmerken verdeelt in de Benelux. Hun gedeelde passie voor de wielersport zit diep verweven in hun DNA, een diepgewortelde passie die ze graag met u delen. De merken die Wolvenberg vertegenwoordigd zijn: Castelli, Sportful, UVEX, Roeckl, HJC, Sealskinz en Born.

De Teamwear Experts zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van gepersonaliseerde wielerkleding. We zijn er dan ook vurig van overtuigd dat een onberispelijke kwaliteit een meerwaarde biedt op vlak van prestaties, design, veiligheid en duurzaamheid.

Squadra Velo: MEER DAN WIELERKLEDING

De dienstverlening van Squadra Velo gaat verder dan het ontwerpen van fietskleding. De Teamwear Experts denken luidop met u mee en gaan op basis van uw noden en specifieke situatie op zoek naar pasklare antwoorden. Als u kiest voor Squadra Velo dan nemen zij alle zorgen uit uw handen en tillen ze uw bedrijf naar een hoger niveau. Van onderhoudstips tot het implementeren van een fietsbeleid op de werkvloer: ze staan u bij met raad en daad!

MEER DAN 25 JAAR PARTNERSHIP MET CASTELLI EN SPORTFUL

Van gepersonaliseerde wielerkleding tot bijhorende fietshelmen, Squadra Velo biedt het breedste gamma en de sterkste internationale merken voor uw bedrijf. Al meer dan 25 jaar zijn ze de exclusieve verdeler van de Italiaanse topmerken Castelli en Sportful in de Benelux.

Deze Italiaanse merken onderscheiden zich van de rest door hun jarenlange ervaring in het ontwikkelen van fietskledij. Dankzij de intensieve en vooruitstrevende samenwerkingen met profploegen Quickstep Alpha Vinyl en Total Energies, de nieuwe ploeg van Peter Sagan, zijn hun productontwikkelaars dan ook elke dag bezig met het wielrennen van morgen.

Inmiddels heeft ook BizzyWheels gekozen voor Castelli wieler-en vrijetijdskleding zie onderstaand het nieuwe wielertenue.

Stefan Schilder Teamwear Expert

Mijn passie voor sport en in het bijzonder de wielersport kan ik dus dagelijks kwijt. Praten over wielrennen met collega‘s en mijn klanten is natuurlijk fijn. Samen sparren over innovaties in wielerkleding, dit zelf kunnen testen en praten over designs, daar word ik enthousiast van. En natuurlijk het actief beoefenen van de sport in alle facetten; wielrennen, strandracen of gravelen.

Foto: Stefan Schilder

Fietsen brengt me heel veel; gezelligheid, van de natuur genieten, op plekken komen waarvan ik niet wist dat ze er waren, afzien en plezier, maar vooral ook een heerlijke ontspanning waarmee ik alles in mijn hoofd kan ordenen en tot inzichten en ideeën kom.

Ik vind het leuk om het verhaal van klanten te horen. Waarom kiezen ze voor teamwear, wat is het doel, het hoe en waarom. En dan op basis van dit de klant volledig te kunnen informeren, te ondersteunen en te ontzorgen. Samen naar de best mogelijke oplossing te komen op alle gebieden; procesbegeleiding, design en ontzorging. Het is bijvoorbeeld leuk om na uitlevering een bericht te krijgen van een klant met hun teamfoto met de reactie dat ze tevreden zijn.

De samenwerking met BizzyWheels vind ik een heel mooie. Op een laagdrempelige manier kennis maken met mensen, bedrijven en organisaties en de verhalen daarachter te horen. Met de passie en professionaliteit van BizzyWheels maakt het een heel goede link met Squadra Velo en waar wij voor staan. Mensen in beweging krijgen en houden. Kleding is daar natuurlijk een belangrijk onderdeel van. Want iedere fietser wil haar/zijn rit comfortabel kunnen rijden en ongeacht het weertype 365 dagen per jaar kunnen fietsen. Met onze merken bieden we dit aan. Of je nu dagelijks op de fiets zit naar je werk of vier keer per week op de wielrenfiets zit.

De Netwerk rides bieden ondernemers, managers en bestuurders de mogelijkheid om met mensen in contact te komen die ze normaal niet zouden tegenkomen. En juist dit kan leiden tot heel mooie samenwerkingen. Ik ben van mening en zie dat de Netwerk rides en clinics van BizzyWheels door meer ondernemingen gedragen worden. Naast leuke contacten opdoen is het bewustzijn op gezonde medewerkers en vitaliteit bij veel bedrijven en organisaties groeiende. En wat is het dan leuk dat je samen op de fiets dit kunt bereiken!

Programma Business Ride 8 Juli

Ontvangst bij SBC Leusden – A06, Plesmanstraat 1, 3833 LA Leusden
12:00 Gezamenlijk lunchen
13:00 Business Ride van ongeveer 60 km
14:00 Afsluiting met een drankje & hapje en wellicht rondleiding door het SBC
17:00-18:00 Afronding

Adres startlocatie: Showroom A06, Plesmanstraat 1, 3833 LA Leusden

AANMELDEN VOOR DE BUSINESS RIDES

Je kunt je aanmelden via bizzywheels.nl/8-juli-business-ride-leusden en na het inschrijven, via de actiepagina van de Hartstichting, geld doneren.

Fiets dus mee met de BizzyWheels Business Rides 2022 en steun de Hartstichting met je deelname. Je betaalt voor deze ritten geen inschrijfgeld maar we vragen je om per Business Ride minimaal 35 euro te doneren aan de Hartstichting. De organisatiekosten voor deze Business Rides worden volledig gedekt door onze sponsors, het volledige bedrag van je donatie komt dus ten goede aan de hartstichting.

Je krijgt in de week van de Business Ride nog een mail met wat laatste gegevens. Als je aangemeld bent dan gaan wij ervan uit dat je ook daadwerkelijk komt. Mocht je onverhoopt toch verhinderd zijn, geef dit dan tijdig aan via een mailtje naar info@bizzywheels.nl of alfred.dejong@bizzywheels.nl