Coronacrisis impact op BizzyWheels events

De coronacrisis heeft invloed op ons allemaal. Wereldwijd zijn mensen ernstig ziek en overlijden er mensen aan de lopende band. Moet je het in zo’n situatie dan wel over sport gaan hebben en het feit dat georganiseerde fietsritten niet doorgaan. Wellicht niet want dat is van ondergeschikt belang maar desondanks sturen we deze Nieuwsbrief rond om even een korte update te geven en iedereen heel veel sterkte toe te wensen in deze bizarre tijden.

Uiteraard hebben we, toen het duidelijk werd welke ingrepen de Overheid zou nemen, direct besloten om de Gravelride, Openingsavond en 1e BizzyWheels Ride van 24 april te cancelen. We zien ook dat de mensen in de gezondheidszorg zich de benen uit het lijf lopen om de coronapatiënten te verzorgen, dus zorgdragen dat je gezond blijft is nu van cruciaal belang.

Geluk bij een ongeluk is dat we op basis van de intelligente lock down wel kunnen blijven fietsen, weliswaar alleen (#ridesolo!) maar het mag en dat is fijn. Opvallend is ook dat het al een lange tijd ook prachtig weer is, dus even een ritje maken is nu zeer plezierig.

Wij (AnneMarie, Hans, Alfred) hopen van harte dat jullie allemaal deze coronacrisis goed gaan doorkomen, dat jullie naasten gezond blijven en dat het geen impact heeft op jullie werkzaamheden.

We wachten verder de berichtgeving af alvorens we weer een Business Ride kunnen gaan rijden, het programma zoals het nu is opgezet blijft gehandhaafd en per event kijken we of het wel/niet door kan gaan.

Wel zijn we voornemens om de openingsavond te herplannen, wellicht gekoppeld aan een mooie avond rit want we willen het in 2019 opgehaalde bedrag voor KiKa overdragen en De Nierstichting als nieuw goed doel om voor te fietsen in 2020 gaan verwelkomen. Nieuws hieromtrent gaat volgen.

Sportieve groet,

AnneMarie, Hans en Alfred