De beste wensen voor 2024 en veel veilige kilometers!

Afbeelding gemaakt met Bing AI Creator

DE PLANNEN VOOR 2024

We gaan ook in 2024 volop door met het organiseren van diverse fietsgerichte events. BizzyWheels gaat werderom samen met Posbank Cycling een aantal Gravel Netwerk events organiseren en de eerste komende staat op 19 januari in de agenda, zie verderop in deze nieuwsbrief.

Verder hebben we in totaal 5 Netwerk Rides gepland staan zien onderstaand overzicht:

  • 9 April – Racefiets en Gravelbikes te huur vanuit Woerden
  • 24 Mei – Your Accounts & Adviseurs vanuit Alkmaar
  • 5 Juli – AFAS vanuit hun kantoor Leusden
  • 20 september – Van Diepen Van Der Kroef Advocaten en Everest Notariaat vanuit De Proloog in Amerongen
  • 11 oktober – Fietslokaal De Meet en Bart den Dulk – Den Dulk Techniek vanuit Deventer

KWF en DKR

Met betrekking tot de goede doelen ondersteuning gaan we ook in 2024 door met geld inzamelen voor KWF Kanker Bestrijding. Dus wederom vragen we alle deelnemers aan de gesponsorede BizzyWheels Business Rides en de Gravelritten om een kleine bijdrage te doneren aan KWF.

In 2023 hebben we in totaal 4.000 Euro opgehaald!!!

BIZZYWHEELS BUSINESS CLINICS

In 2023 hebben we weer mooie bedrijven events mogen organiseren en in 2024 gaan we weer Business Cycling Clinics verzorgen voor bedrijven die met relaties en collega’s een mooie dag willen beleven. BizzyWheels zorgt voor de profesionele begeleiding, één of meerdere routes, keuzes tussen een rit op de racefiets of gravelbike of een combinatie van beiden, de startlokatie, een sportfotograaf en/of drone opnamen, boeking van een eventuele bekende spreker en uiteraard dit alles met 100% focus op veiligheid.

Dit kunnen low cost instap eventen zijn tot een volledig aangekleed event bijvoorbeeld in Limburg met hotelovernachting, diner en andere leuke opties.

Zie voor meer informatie: https://bizzywheels.nl/bedrijfsevent/ of stuur een mail naar info@bizzywheels.nl of bel 0612958042.