De innovatieve fietsbel van Rbell

Make some noise!

De Rbell heeft een houder waarop een navigatiesysteem kan worden geklikt. Alle grote en gangbare merken worden ondersteund. De houder is ook voorzien van ingebouwde verlichting en een bewegingssensor. De bel zit gekoppeld aan een bedieningsknop op het stuur en via bluetooth is het  verbonden met de houder. Met een druk op de knop maak je als wielrenner 108 decibel geluid. Een sterk signaal waarmee je als fietser aangeeft dat je in aantocht bent.
De bewegingssensor dienst als anti-diefstalsysteem. Het harde alarm gaat af zodra de fiets opgepakt wordt en moet kwaadwillende mensen afschrikken. De Rbell is uitermate makkelijk te gebruiken en ziet er strak uit. En het heeft een fietsbel die anders klinkt dan een doorsnee fietsbel.

Het is zó nieuw dat je hem nog niet kunt bestellen.
De Rbell gaat een spannende tijd tegemoet, want voordat deze handige wieler gadget op de markt verschijnt, moet hij eerst nog in productie. Daar heeft Rbell Cycling investeerders voor nodig. Daarom starten zij vanaf 1 juni een crowdfunding campagne via Kickstarter. De ondernemers hopen dat geïnteresseerden € 130 investeren en in ruil daarvoor later een Rbell ontvangen.

Neem een kijkje op de website van Rbell en laat je mailadres achter om een scherpe korting te krijgen zodra de Kickstarter campagne live gaat.