De strandclinics zijn gepland, inschrijven kan vanaf nu!

Foto: Paulien Brandsen /  @pauliensgram

Tijdens de strandclinics krijg je uitleg over het materiaal, de geometrie van de beachbike, waarom dat brede stuur en die gladde brede banden? Je maakt kennis met de techniek van het strandfietsen; hoe bepaal je de juiste bandenspanning, hoe neem je strand op- en afgangen op een slimme en goede manier, hoe neem je bochten in het mulle zand, hoe ga je over zandheuvels heen, hoe klik je snel in en uit wanneer je ergens moet lopen?

Deze clinics organiseren we vanuit strandwielercafe Beach Bastards in Egmond in Zee. Veelwinnaar en strandspecialist Ramses Bekkenk zal de instructies geven en zorgen voor een zeer leerzaam programma. Het huren van een strandfiets is bij de prijs inbegrepen evenals een broodje voorafgaand en drankje na afloop. Na afloop van de clinic kunnen we aan de stamtafel onder het genot van een hapje en drankje bijkomen van alle belevenissen.

De geplande data zijn nu:

  • 12.11.2021 | 2e Strandclinic
  • 26.11.2021 | 3e Strandclinic

Dus….wil jij kennis maken met een nieuwe fiets discipline of je technische skills uitbreiden, stuur dan een mailtje naar annemarie@bizzywheels.nl of alfred.dejong@bizzywheels.nl

Tot in oktober of november!

Ook voor vragen met betrekking tot de kosten om met een groep mee te doen of op individuele basis stuur je bericht naar Annemarie of Alfred.