En nu… Gravellen!

Nu de bladeren beginnen te vallen en de herfst zijn intrede doet is het tijd om lekker te gaan gravellen. De natuur in en genieten van alles wat gravellen met zich meebrengt. De BizzyWheels Gravelrides gaan dit jaar en begin volgend jaar starten vanuit 2 vaste locaties, te weten De Proloog in Amerongen en Meneer Pos in Velp.

We hebben bij De Proloog een vaste prijs afgesproken voor de lunch en 2 drankjes voor het bedrag van 28,00 Euro excl. BTW. Deze kosten kunnen bij De Proloog worden afgerekend. Bij de inschrijving voor de Gravelritten vanuit Amerongen vragen we je om om even aan te geven of je wel of niet van de lunch optie gebruik wilt maken.


Wil je graag meedoen maar heb je geen gravelbike? Dat regelen we voor je! De meeste kennen Tomas Planken van racefietstehuur.nl en Grinta Trainingen en daarnaast bestaat gravelbiketehuur.nl ook. Hij kan je dus voorzien van de juiste maat gravelbike en indien gewenst SPD schoenen. Uiteraard kun je ook je eigen pedalen en schoenen meenemen. De huur bedraagt € 64,- per dag incl. btw en uiteraard krijg je netjes een factuur. En er is nog een voordeel; je kan de fiets bij de start- en vertrek locatie ophalen en inleveren EN de schoonmaak zit, speciaal voor BizzyWheels, bij de prijs inbegrepen.
Meer info? Bel 0612207629 of stuur een mailtje naar info@gravelbiketehuur.nl

De data en startlocaties voor de BizzyWheels Gravelrides zijn:

Klik op de datum voor meer info en aanmelden.