Even voorstellen, Grinta Trainingen & Racfietstehuur.nl

Klanten blij maken is het mooiste wat er is! Oké, samen met fietsen dan… Wel in die volgorde, want ik heb nog altijd (veel) meer zakelijke kilometers gemaakt dan fietskilometers. Dat blij maken van klanten is topsport en kost dus energie. En daarom fiets ik graag! Het maakt me daadkrachtiger, fitter en geeft het juiste doorzettingsvermogen om voor die extra (s)mile te gaan. Om anderen datzelfde gevoel te laten ervaren ben ik in 2014 racefietstehuur.nl (en later gravelbiketehuur.nl) begonnen. Het is echt fantastisch om mensen voor het eerst op een racefiets te mogen zetten en vervolgens hun enthousiaste reacties in ontvangst te nemen. Priceless.

Naast veel particulieren, help ik ook vaak grote groepen (geregeld tussen de 10 en 40 fietsen) tijdens evenementen. Daarin werk ik ook al jaren met veel plezier samen met Alfred en zijn team en naast de fietsen verzorgen we ook volgauto’s, thuisbrengservice, hulp onderweg en meer! Echt ondernemen vanuit mijn passie dus en dat is ook wat ik doe met Grinta Trainingen (geboren in 2019).

Het geven van trainingen heb ik van mijn vader en de koppeling met wielrennen heb ik daar zelf aan toegevoegd. De term Grinta is natuurlijk al een prachtige wielerterm en mijn sessies heten ook nog eens Erop & Erover. Je kunt de sessies ook volgen als je niet van fietsen houdt hoor, want ik help je in Beter Business Bedrijven; meer en vooral leuker verkopen!

De fiets is dus een metafoor, alhoewel veel bedrijven het wel gaaf vinden om de dag af te sluiten met een fietstocht, even uitwaaien en de creativiteit stimuleren! De Erop & Erover sessies kunnen van 1-op-1 tot 1-op-meer-dan-100 en van een uur tot een tweedaagse training (of zelfs een hele week in Frankrijk; www.grintatrainingen.nl/frankrijk). De overeenkomst tussen de sessies is dat het altijd in een hoog tempo, vol energie en met de nodige humor gaat.

Ik ben geen leraar maar inspireer vooral met praktijkvoorbeelden die ik dan ook nog eens op een slimme manier veranker, zodat je ze direct kan toepassen en jij dus je KOMmerciële daadkracht vergroot; Beter Business Bedrijven. Als je meer wil weten, aarzel dan niet om contact op te nemen en tijde s de BizzyWheels Business ride op 22 April hebben we alle tijd om kennis te maken.

Tot dan en met Grinta,
Tomas (0612207629)
tomas@grintatrainingen.nl en tomas@racefietstehuur.nl