Fundraising voor KWF samen met DKR

Nagenoeg iedereen heeft wel iemand in de familie of kennissenkring die is overleden aan kanker of daardoor ernstig ziek is geworden. Na in de afgelopen jaren voor KiKa, Nierstichting en de Hartstichting geld opgehaald te hebben doen we dat dit jaar voor KWF. We werken daarin samen met DKR (De Klimmende Régáhs) die zich al jaren inzetten voor KWF via een zeer bekend event namelijk Alpe d’HuZes. Daarnaast halen zij geld op voor Stichting Eck Roosen. Zij zorgen voor fundamenteel onderzoek naar behandeling van alvleesklier-kanker en aandacht voor de kwaliteit van leven voor diegene die het overkomt en het gezin.

Zie voor meer informatie aangaande DKR: dkronline.nl

HOE GAAT DIT IN ZIJN WERK?

Via bizzywheels.nl/business-rides kom je op de pagina’s waar alle geplande events te vinden zijn. Je klik daar het event aan waar je aan wilt meedoen. Vervolgens vul je alle gevraagde informatie in. Voor je deelname moet je dan minimaal 35 Euro doneren en die gaat via de DKR Betaalsite waar je naar toe wordt gerouteerd. Daar vragen we wederom om je contactgegevens en willen je dringend verzoeken deze nogmaals in te vullen (alvast bedankt daarvoor), je krijgt per mail een bevestiging toegestuurd. Weet je nu al zeker dat je meerdere BizzyWheels Rides wilt meerijden dan kun je die ook direct in 1x betalen.

STEUN SAMEN MET ONS DE STRIJD TEGEN KANKER EN HET ZORGEN DAT ONDERZOEK NAAR KANKERBESTRIJDING DOOR KAN GAAN. OPGEVEN IS GEEN OPTIE!!!