The Ride Pyrenees 2021 – Ga met ons mee voor een Life Changing event

Ben je nog op zoek naar een wieleruitdaging in 2021 en heb je altijd al eens een week lang geheel verzorgd de mooiste etappes in de bergen willen rijden? Dan ben je bij The Ride Pyrenees aan het juiste adres. Van 12 tot en met 17 september fietsen we de zesdaagse etappe door de Pyreneeën. Beleef jouw ultieme droomtocht en geniet van The Ride-sfeer. Sluit je aan bij het BizzyWheels-team en bereid je een seizoen lang voor op dit topevenement.

We organiseren een online informatieavond op maandag 28 december om 19.30

Prachtige route door de Pyreneeën

Vanaf een vaste locatie in de Pyreneeën fietsen we zes dagen. Zes prachtige etappes van totaal 775 kilometer en 17.000 hoogtemeters. Met iconische Tour de France-beklimmingen zoals de Col du Soulor, Col d’Aspin, Col du Tourmalet en de Col des Tentes. Ook zit er in iedere etappe een challenge, een segment met tijdsregistratie, voor als je je wilt meten met anderen. Bekijk de volledige route hier.

Volledig verzorgd

Tijdens The Ride Pyrenees hoef jij je alleen te focussen op het fietsen. Je ontbijt en dineert iedere dag op de camping en wordt onderweg verzorgd op de twee verzorgingsposten. Ook de fiets wordt optimaal verzorgd door mecaniciens van Trek. Er staat de hele week een topteam van vrijwilligers en organisatie voor de deelnemers klaar.

Upgrades

Je kiest zelf welke overnachting het beste bij jou past. Verblijf je liever in een zelf meegenomen tent, een normale of grote pop-up tent of toch liever in een hotel? Alles kan! Tijdens de online informatieavond op maandag 28 december om 19.30 uur vertellen we je alles over The Ride Pyrenees. Er is nog een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus maak een uurtje vrij en bekijk samen met ons de mogelijkheden.

Samenwerking tussen ICE en BizzyWheels

Stichting International Cycling Events, de organisator van The Ride Pyrenees en de andere The Ride-events en BizzyWheels werken al langere tijd succesvol samen. Zo is Alfred de Jong verbonden als ride leader aan The Ride-events en zijn er altijd BizzyWheels-leden die meedoen met de events. Om de speciale band te benadrukken organiseren we op maandag 28 december om 19.30 uur een speciale informatieavond over The Ride Pyrenees die je thuis kunt volgen. Alfred de Jong en koersdirecteur Carlo van Nistelrooy vertellen je in een uurtje alles over het evenement en het BizzyWheels-team. Natuurlijk is er ook ruimte voor het stellen van vragen.

Samen fietsen met het BizzyWheels team

Het is belangrijk dat je goed voorbereid aan de start verschijnt van The Ride Pyrenees. Daarbij helpen we je graag een handje. Ik (Alfred) ben zelf één van de The Ride Leaders en sta vanaf januari voor je klaar om via gezamenlijke trainingsritten door het hele land structureel te werken aan je conditie. Deze ritten kunnen door de BizzyWheels team-deelnemers gereden worden maar uiteraard ook door de andere deelnemers dus je leert ook gelijk andere wielerliefhebbers kennen. Verder zijn we van plan om samen met het BizzyWheels team minimaal één trainingskamp te gaan organiseren, meer informatie daaromtrent volgt nog. Het BizzyWheels – TRP team bestaat inmiddels al uit 6 personen en je bent van harte welkom om aan te sluiten.

Waarom meedoen?

  1. De combinatie van zowel leuke mensen ontmoeten als sportief netwerken.
  2. Als lid van het BizzyWheels Business Team deelnemen aan dit prachtige event.
  3. Laat je vooral niet afschrikken door de kilometers/hoogtemeters. Je hebt voldoende de tijd om je voor te bereiden en wij (BizzyWheels) helpen je daarbij.
  4. Optioneel meedoen aan een voorbereidend en gezellig trainingskamp (medio de mnd augustus). 5. De Franse Pyreneeën zijn prachtig en je beklimt en geniet van mythische bergen.