Geslaagde boerenkoolavond

HET BIZZYWHEELS SEIZOEN IS GESTART!

7 maart heeft de Boerenkool (kick-off) avond van BizzyWheels plaatsgevonden. We waren te gast in de mooie fietsenwinkel AlliZi in Bussum en een betere locatie voor een fiets gerelateerde sfeer was er niet te bedenken

Met een indrukwekkend betoog van Rien Schimmel (KiKa) is het duidelijk geworden waar wij, fietsende ondernemers, komend jaar voor gaan rijden.

Naast alle sponsoren (Videns IT, Anderson MacGyver, Fincite, Shared Business, Heijmans, Everest Notariaat-Legal en Van Diepen Van der Kroef Advocaten) waren ook de meeste partners aanwezig. De aanwezige partners waren naast AlliZi, RBell, Panache!, SunWorx, Bioracer, Annovelo, Bike Quality, De Waterdrager, LeadOut en Sigma Sport.

AANMELDEN BIZZYWHEELS BUSINESS RIDES

Ondanks dat de eerste Business Ride nog even op zich laat wachten kan er nu al worden ingeschreven voor de aankomende 5 Business Rides. Er kan per ride (kosten €35,00) worden ingeschreven en betaald. Of voor alle 5 de Rides in één keer (€175,00). Inschrijven kan hier en de betaling gaat via een donatie aan KiKa.