Geslaagde Business Ride met onze kledingsponsor Squadra Velo

Op vrijdag 7 Juli j.l. hebben we een Business Ride samen met onze kleding sponsor Squadra Velo georganiseerd. De opkomst van bijzonder goed en er is daardoor ondermeer weer een mooie bedrag voor KWF opgehaald.

De combinatie van super zomer weer, een prachtige fietsroute, veel enthousiaste deelnemers en een mooie vertreklocatie, waar de laastste nieuwe Castelli en Sporful kleding viel te bewonderen, werkte prima. Dit na terugkomst gecombineerd met een lekker 0,0 biertje en het bekijken van de de Tour de France etappe finale. Dit alles zorgde voor een perfecte afsluiting van de dag.

Bij deze Business Ride hebben we een aantal van de deelnemers kort aan het woord gelaten om hun bedrijf aan alle aanwezigen te presenteren. Dit waren:

CYCLOWORLD – Alle events voor de sportieve fietser in één compleet overzicht

Wij zijn er voor mensen bij wie het fietsbloed door de aderen stroomt. Of je nu eens per jaar een klassieker als de Amstel Gold Race wil rijden. Of een extreem zware etappekoers als de Tour TransAlp. Bij ons vind je alles.

DIRECTEUREN NETWERK

Directeuren Netwerk is een groot landelijk netwerk van en voor ondernemers en directeuren met minimaal vijf medewerkers. Het netwerk is in 2010 opgericht en telt inmiddels enkele honderden aangesloten ondernemers en directeuren.

BICI E BASTA

BICI E BASTA Cycling staat voor het Italiaanse leven, luxe, kwaliteit en service. Zowel op als naast de fiets. Dit bieden wij tijdens onze exclusieve fietsreizen in Italië en onze business rides in Nederland. Geheel verzorgde vijfdaagse fietsreizen op meerdere locaties in Italië geschikt voor alle niveaus en ambities. Wij zijn met name te vinden in fietsregio’s die nog niet zo bekend zijn zoals ‘Le Marche’ en rondom de voet van de ‘Dolomieten’. Ook organiseren wij fietsreizen rondom iconische Italiaanse grandfondo’s zoals de Maratona dles Dolomites.

HET VETERANEN SEARCH TEAM

Het VST ondersteunt de politie bij de vermissing van een persoon. Wij bundelen hier de kracht en kennis van veteranen en overig geüniformeerd personeel. Onderscheidend vermogen ligt in het handhaven van discipline, respect voor de zaak en de participatiedrang onder de vrijwilligers.

Een klein deel van onze vrijwilligers is tijdens uitvoering van vredesmissies in het verleden beschadigd geraakt. Deelname aan inzet met de stichting geeft kracht en kameraadschap, wat herstel bevordert. Daar waar mogelijk ondersteunt de stichting de vrijwilligers in het stellen van doelen en het behalen daarvan.

Van een vermissing is sprake als een persoon onverwacht verdwenen is en het onbekend is waar hij/zij nu is. Zijn/haar afwezigheid is afwijkend ten opzichte van het normale gedrag. En het moet in het belang van de vermiste persoon zijn dat deze wordt gevonden.

Squadra Velo heeft BizzyWheels, Cyclo World en VST voorzien van Castelli wielerkleding.