Geslaagde start van het seizoen met Italiaanse avond

Ciao! Een sprankelende start van het seizoen 2022

Bij Allizi Bikes in Bussum is met een gezellige en informatieve avond het BizzyWheels seizoen gestart! Het was fijn om iedereen weer te zien en bij te praten over de fietsplannen.

BizzyWheels rijdt in 2022 voor de Hartstichting, we gaan samen een mooi bedrag bij elkaar fietsen. Coen van der Zanden vertelde vanuit zijn eigen ervaring welke impact hartfalen heeft op je leven en welke vooruitgang is geboekt door wetenschappelijk onderzoek. Door verandering van je leefstijl, Coen is onder andere op de fiets geklommen, kun je veel problemen voorkomen. Inmiddels heeft Coen meerdere events vanuit de Hartstichting gereden en dit jaar fietst hij de Cycle Berlin.
Zie https://berlin.cyclevoorjehart.nl/

Onder het genot van de pizza’s van Ms Italy zijn de Business Rides gepresenteerd.  Vijf mooie ritten door Nederland!  De ritten zijn ongeveer 60km, in een prima tempo zodat je met iedereen kan bijpraten. Schrijf je nu in (onderaan deze nieuwsbrief) en support de Hartstichting door mee te fietsen. Je betaalt direct aan de Hartstichting bij het inschrijven. De eerste Business Ride is op 22 april vanuit Woerden. Het aantal plaatsen is beperkt.