Goede voornemens voor 2024? Disconnect to connect!

Denk dan eens aan:

Persoonlijke ontwikkeling en leren van mede ondernemers

“Disconnect to Connect – de 2024 Edition”

Bijna alle ondernemers voelen de verantwoordelijkheid om alle zakelijke uitdagingen zelf op te moeten lossen. “Ben ik in staat de continuïteit van mijn bedrijf te garanderen, welke commerciële uitdagingen zijn er en hoe staat het met de winstgevendheid op de lange termijn?”

Een ondernemer is vaak in gesprek met zichzelf, de juiste antwoorden vinden is niet eenvoudig en dat terwijl iedereen dat wel van je verwacht. Hoe mooi zou het zijn met anderen te sparren en te reflecteren op je eigen situatie?

VANUIT KEEPONCHALLENGING ÉN BIZZYWHEELS, HET NEDERLANDSE PLATFORM VOOR FIETSENDE ONDERNEMERS, IS EEN INHOUDELIJK PROGRAMMA GEMAAKT OM DEZE UITDAGINGEN TE ADRESSEREN.

Wil je als ondernemer of leider bewust andere keuzes maken maar vind je het lastig om je vaste werkpatroon te doorbreken of loop je tegen vraagstukken aan die je graag eens met andere ondernemers wil bespreken? Of wil je eindelijk eens die volgende stap zetten, maar je bent nog op zoek naar momentum? Of heb je behoefte om andere peers te ontmoeten en van hun te leren?

Het Disconnect to Connect programma legt de focus bij het inbrengen van jouw dagelijkse vraagstukken, het leren van vakgenoten en het individueel scherp krijgen van je nieuwe koers. Het Programma zorgt voor de ‘openingen’ waar jij nog niet aan had gedacht, tips om verder te komen en richtingen waar jij op zit te wachten. Loop je in je werk en/of privé vast, ben je onzeker over de volgende stappen en voel je dat er iets wezenlijks moet gebeuren? Aarzel dan niet langer en ontdek wat het D2C programma voor jou kan betekenen!

Het is een uitgebalanceerd programma waar Peer Sessies, aandacht voor het individu én mountainbiken/Gravellen of Racefietsen in het prachtige Limburgse natuur centraal staat.

DE NATUUR IN OM TE DISCONNECTEN

Ben je een ondernemer of zakelijk leider en hou je van de natuur en van racefietsen, gravellen of mountainbiken? Dan is dit programma helemaal iets voor jou! We combineren de ochtenden middagsessies (zie globale programma indeling) met sportieve buiten events voor een goed gesprek in de prachtige Limburgse heuvels.

Wij, Menno Zorn (Succesvol ondernemer en eigenaar van Biking Benelux) en Alfred de Jong (Organisatie adviseur, Coach en Trainer) van KeepOnChallenging/BizzyWheels geloven in de verbindende functie van sporten. Inhoudelijke sessies, goede gesprekken, flinke inspanning om daarna te ontspannen, klein biertje aan de bar, geniet en leer van elkaar.

DE DOELGROEP:

Wij richten ons speciaal op ondernemers en zakelijk leiders die door willen groeien in hun vakgebied en persoonlijk leiderschap. Het programma richt zich op het individu maar ook op Management Teams.

Leren van elkaar staat centraal. Het is belangrijk om goed voorbereid aan de start te komen, bewust te gaan disconnecten van je zakelijke en prive situatie en jezelf 3 dagen de tijd en ruimte te gunnen om te komen tot de doorbraak die jij nodig hebt.

HET PROGRAMMA IN HOOFDLIJNEN:

We hebben een ontspannen en tegelijkertijd intensief programma samengesteld, geïnspireerd op een ‘veranderkundig’ model. In dit gedachtegoed keer je terug naar de Basis, Doelstellingen en de Richting waar jij aan denkt. Dit resulteert in professionele feedback vanuit de deelnemersgroep en het geeft inzicht en inhoud om jou WAT, WAAROM, HOE en WIE vragen in te gaan vullen.

Belangrijk, wij zorgen voor een veilige omgeving waar alles besproken kan worden.

SAMEN EN TOCH INDIVIDUEEL – 8 REDENEN OM HIERVOOR IN TE SCHRIJVEN

 1. Investering in jezelf en daarmee in je bedrijf
 2. Paar dagen weg met Peers uit de doelgroep
 3. Kennis en ervaring delen op zowel zakelijk als sportief vlak
 4. Sport en inspanning voor ontspanning en verbindende factor
 5. Nieuwe relaties bouwen
 6. Lange termijn rendement door individuele-en groepscoaching
 7. Herhaal event voor verdere verdieping
 8. Voldaan en tevreden weer naar huis gaan met een koffer vol plannen

SAMENVATTEND

 • Op de MTB/Gravelbike of Racefiets door de prachtige Limburgse landschap fietsen op basis van vastgestelde routes;
 • Peergroep deelnemers op basis van CxO, Business Management, DGA-niveau;
 • Begeleiding door twee zeer sportieve coaches met ruime organisatieadvies, coaching en ondernemerservaring;
 • Er is gegarandeerde specifieke aandacht voor jouw vraagstuk, daarnaast is er ruimte voor individuele coaching wat desgewenst na de 3-daagse doorgezet kan worden;
 • Feedback en ideeën creatie op basis van groepsgesprekken en discussies;
 • Minimaal 8 en maximaal 10 deelnemers;
 • Primair zijn we offline dus geen gebruik van de telefoon, horloge of laptop (uiteraard hele specifieke uitzonderingen daargelaten);
 • Wij zorgen voor een zeer sportief en interactief programma ;
 • Twee overnachtingen in een mooi hotel met lekker eten en drinken, optioneel kan er een dag aan vast gekoppeld worden voor een extra lange MTB/Gravel of Racefiets rit;
 • Invullen van een intakeformulier en een intakegesprek;
 • 2 weken na de 3-daagse een opvolgend evaluatiegesprek.

Wil je meer weten? Bel dan met Alfred de Jong op nr. 06-12958042 of stuur een mail naar alfred.dejong@bizzywheels.nl of naar Menno Zorn via mennozorn@rg5.nl.