Gravel programma 2023

Op vrijdag 27 januari pakken we het Gravellen weer op en gaan we van start vanuit De Proloog te Amerongen. De Gravelrit is prachtig en zie onderstaand de route informatie.

We hebben bij De Proloog een vaste prijs afgesproken voor de lunch en 2 drankjes voor het bedrag van 28,00 Euro excl. BTW. Deze kosten kunnen bij De Proloog worden afgerekend. Bij de inschrijving voor de Gravelritten vanuit Amerongen vragen we je om om even aan te geven of je wel of niet van de lunch optie gebruik wilt maken.

Verder gaan we in samenwerking met Posbank Cycling in februari en maart gravellen in de omgeving van de Posbank en hebben we Meneer Pos als startlocatie gereserveerd. Voor beide gravelrides in de Posbank omgeving hebben we al redelijk wat deelnemers mogen noteren.


Wil je graag meedoen maar heb je geen gravelbike? Dat regelen we voor je! De meeste kennen Tomas Planken van racefietstehuur.nl en Grinta Trainingen en daarnaast bestaat gravelbiketehuur.nl ook.  Hij kan je dus voorzien van de juiste maat gravelbike en indien gewenst SPD schoenen. Uiteraard kun je ook je eigen pedalen en schoenen meenemen. De huur bedraagt € 64,- per dag incl. btw en uiteraard krijg je netjes een factuur. En er is nog een voordeel; je kan de fiets bij de start- en vertrek locatie ophalen en inleveren EN de schoonmaak zit, speciaal voor BizzyWheels, bij de prijs inbegrepen. Meer info? 0612207629 / www.gravelbiketehuur.nl / info@gravelbiketehuur.nl.

De data en startlocaties voor de BizzyWheels Gravelrides zijn:

Inschrijven kan via bovenstaande event-pagina’s of via een mailtje naar alfred.dejong@bizzywheels.nl.