Gravel4AIR uniek 3-daags gravelevent 2024

Een uniek 3-daags gravel evenement dat plaatsvindt van vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni 2024. Dit is Gravel4AIR, een ware uitdaging voor de avontuurlijke fietser die houdt van de natuur, pittige beklimmingen, spannende afdalingen, prachtige gravelstroken en uitzonderlijke vergezichten. Gravel4AIR is meer dan alleen een fietstocht. Het is een avontuur waarin je wordt uitgedaagd om je fysieke en mentale grenzen te verleggen, terwijl je tegelijkertijd onderzoek tegen taaislijmziekte steunt.

We hebben daarnaast nu het Gravel4AIR Ride a Day aanbod. Heb je hier interesse in dan kun je je de code GASTBIZZYWHEELS gebruiken. Je kan dan één dag meedoen met Gravel4AIR. Met deze speciale voor BizzyWheels rijders aangemaakte code kan je jezelf inschrijven met 100% korting.

Deze code kan 5 keer worden gebruikt dus wie het eerst komt, het eerst maalt 😊.

Wat krijg je ervoor? Zie: https://gravel4air.inactie4air.nl/project/gravel4air-2024-ride-a-day

Deelname is inclusief

  • Een dag naar keuze mee gravellen (of op de MTB) vanuit Slenaken
  • Keuze uit een route van 60, 100 of 150 kilometer door Nederland, België of Duitsland
  • Een bijdrage aan onderzoek tegen taaislijmziekte
  • Diverse verzorgingsposten langs het parcours
  • GPX tracker
  • Medische en technische begeleiding
  • Dynamic Bike Care
  • Sportmassage na de ride
  • Gravel4AIR wielercap

Vanuit Slenaken in Zuid-Limburg bovenop de Loorberg voltooi je 3 unieke etappes in je eigen tempo, begeleid door GPX-tracks en checkpoints voor navigatie en controle. Bijzondere ritten over de vele prachtige gravel- en onverharde paden van het Zuid-Limburgse Heuvelland en over de landsgrenzen heen. Gravel4AIR gaat verder dan het asfalt, weg van de wielrenroutes.

Gravel4AIR zorgt voor een ongeëvenaarde fietsbeleving met routes die bestaan uit meer dan 75% onverharde ondergrond, uitdagende beklimmingen en technische afdalingen. In slechts 3 dagen doorkruis je 3 landen: Nederland, België en Duitsland. Je kunt kiezen tussen 4 varianten, het speciale GASTBIZZYWHEELS aanbod, de Gravel4AIR Corto (per dag 60 kilometer en 750 hoogtemeter), de Gravel4AIR Cento (100 km en 1.250 hm per dag) en voor de echte fanaten is er de Gravel4AIR Lungo (150 km en 1.900 hm per dag).