Gravelprogamma 2023

De eerste Gravelride op vrijdag 27 januari was zeer geslaagd met een groep van 24 personen hebben we een prachtige route op de Utrechtse Heuvelrug gereden en hebben de mensen van  De Proloog te Amerongen ons weer prima verzorgd met een heerlijk lunch en hapjes/drankjes na afloop. 100% geslaagd netwerk event waar vele nieuwe contacten zijn gelegd en nieuwe kennissen zijn opgedaan.

NOG TWEE GEPLANDE GRAVEL RIDES OP 24 FEBRUARI EN 31 MAART

Verder gaan we in samenwerking met Posbank Cycling in februari en Maart Gravellen in de omgeving van de Posbank en hebben we www.meneerpos.nl  als startlocatie gereserveerd. Inschrijven kan via alfred.dejong@bizzywheels.nl en voor beide gravelrides in de Posbank omgeving hebben we al redelijk wat deelnemers mogen noteren. Voor beide Gravelrides gaan we er vanuit dat je gebruik gaat maken van de lunch en daar terplekke voor betaald. De lunch bestaat uit:

  • Diverse soorten belegde broodjes/Jus de Orange/Water/Koffie & Thee
  • Huisgemaakte soep
  • 2 Consumpties met bitterballen na afloop
  • Totaalprijs €28,50
INSCHRIJVEN KAN NOG VIA:

Wil je graag meedoen maar heb je geen gravelbike? Dat regelen we voor je! De meeste kennen Tomas Planken van racefietstehuur.nl en Grinta Trainignen en daarnaast bestaat gravelbiketehuur.nl ook. Hij kan je dus voorzien van de juiste maat gravelbike en indien gewenst SPD schoenen. Uiteraard kun je ook je eigen pedalen en schoenen meenemen. De huur bedraagt € 64,- per dag inc btw en uiteraard krijg je netjes een factuur. En er is nog een voordeel; je kan de fiets bij de start- en vertreklocatie ophalen en inleveren EN de schoonmaak zit, speciaal voor BizzyWheels, bij de prijs inbegrepen. Meer info? 0612207629 / www.gravelbiketehuur.nl / info@gravelbiketehuur.nl

DE DATA EN STARTLOCATIES VOOR DE BIZZYWHEELS GRAVELRIDES ZIJN:

  • Vrijdag 24 februari – Meneerpos aan de Rozendaalselaan 60 in Velp
  • Vrijdag 31 maart- Meneerpos aan de Rozendaalselaan 60 in Velp