Kennismaken met AFAS én Coen Beckers

AFAS Inspireert Beter Ondernemen

AFAS Software is een familiebedrijf uit Nederland. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. We ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt en nemen daarbij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Even voorstellen: Coen Beckers

Ik ben in 2005 bij AFAS komen werken op de verkoopbinnendienst met alleen een HAVO-diploma. Inmiddels ben ik Salesmanager binnen de publieke sector. In mijn eerste jaren bij AFAS ben ik gaan studeren en heb ik mijn diploma’s gehaald. De laatste was in 2011 en dat was voor mij het moment om te gaan fietsen. Eerst alleen, daarna met een groepje vrienden, vervolgens met een toerclubje en in 2014 reed ik mijn eerste landelijke wedstrijd. De liefde voor de fiets en de koers hebben mij gegrepen en ik vind het leuk om anderen ook op de fiets (of in beweging) te krijgen.

Dit is AFAS

Hoe leg je uit wie AFAS is? Wij geloven dat het in onze bedrijfscultuur verborgen zit. Als je bij AFAS werkt, bén je AFAS. De 4 kernwaarden ‘doen’, ‘vertrouwen’, ‘gek’ en ‘familie’ beschrijven hierin het beste ons DNA. Ieder van ons werkt dagelijks mee om de unieke bedrijfscultuur in stand te houden.

Bij AFAS heerst een sportcultuur. Zowel binnen als buiten werktijd wordt er gezamenlijk gesport met collega’s én zakelijke relaties! Als je zelf een gaaf idee hebt, dan heb je de vrijheid om dit te organiseren. Hieruit is bijvoorbeeld de AFAS Sportdag ontstaan en een aantal fietsactiviteiten. We hebben met een team deelgenomen aan het NK Wielrennen voor bedrijven en we hebben een trainingsprogramma gedaan, waarin we toegewerkt hebben naar een gezamenlijk fietsevenement. AFAS is letterlijk een organisatie die altijd in beweging is.

BizzyWheels

Wij verwelkomen je graag in ons Clubhuis voor de BizzyWheels Business Ride op vrijdag 30 september. Het wordt een middag van ontmoeting, lekker eten en uiteraard een rondje fietsen. Deze business ride is geschikt voor alle bestuurders, managers, adviseurs en (zelfstandig) ondernemers e.d. die de waarde zien in het vergroten van hun zakelijke netwerk en die dit op een sportieve manier willen doen. Je hoeft geen goed getrainde wielerfanaat te zijn. Het is samen uit samen thuis!

Graag tot dan!

Coen Beckers – Salesmanager én Wielerfanaat