Kennismaken met de klimmende Règâhs

Zoals netwerken op de fiets bedoeld is kwam ik begin dit jaar René Klunder van Gijen tegen tijdens de 1e Business Ride vanuit Woerden. René vertelde mij dat hij net voor zichzelf was begonnen vanuit zijn bedrijf Founder Feet on the Ground. Hij vertelde ook dat hij via De Klimmende Règâhs bezig is om geld in te zamelen voor goede doelen. Dit is iets wat ons vanuit BizzyWheels ook zeer aanspreekt dus daarom stellen we je graag voor aan de De Klimmende Règâhs en hun toertocht!

De Klimmende Règâhs is een vereniging die ontstaan is in 2011 toen een aantal vrienden hun frustratie wilde omzetten in iets positiefs, nadat ze in persoonlijke kring met kanker te maken kregen.

Een aantal Règâhs is zelf ook in aanraking gekomen met kanker en heeft de positieve gevolgen ondervonden van wat onderzoek mogelijk maakt. Zij konden herstellen en leven nog, omdat dit ooit door onderzoek mogelijk werd gemaakt.

Daarom organiseren de Règâhs evenementen om geld bijeen te brengen voor onderzoek tegen kanker. Dit jaar zijn onze doelen #KWF Alpe d’HuZes en Stichting Eck Roosen.

Een van deze evenementen is de DKR-toertocht die plaatsvindt op zondag 25 september 2022. Je kan al fietsend of wandelend meedoen! Wil je een keer met De Klimmende Règâhs meefietsen of meewandelen en een bijdrage leveren aan het goede doel? Grijp dan nu je kans!

Racefietsers
Voor de racefietsers zijn er twee afstanden. Een route van ongeveer 65 kilometer en een route van ongeveer 95 kilometer. De routes gaan door het gebied waar de Règâhs vaak en veel trainen.

Meedoen belangrijker dan de snelheid!
Veiligheid staat voorop. We passen de snelheid aan, aan de veiligheid en mogelijkheden op de fietspaden. Daarnaast fietsen we zo snel als de gezelligste schakel van de groep.

Toerfietsers
Ook de toerfietsers komen aan bod. Er is een route van 25 kilometer uitgezet voor toerfietsers voor jong, oud en iedereen die gewoon lekker recreatief wil fietsen.

Wandeltocht
Naast de fietstocht organiseren we op hetzelfde moment een wandeltocht. In groepsverband wordt tien kilometer gewandeld in het mooie natuurgebied tussen Delft, Zoetermeer en het Bieslandse Bos.

Overige informatie
Inschrijven kan via de website DKRonline.nl  !!!! De vertrek locatie is in de omgeving Pijnacker. De exacte locatie volgt zo spoedig mogelijk via onze website DKRonline.nl en e-mail (na inschrijving) !

De kosten van deze leuke tocht voor het goede doel bedragen 35 euro per persoon. Hiervoor ontvang je een origineel DKR-toertochtshirt, een toertocht onder begeleiding, koffie en een lunch. Voor €5,- extra krijg je ook nog een mooie DKR-bidon. Kinderen betalen 12,50 euro per persoon en krijgen daarvoor een oranje T-shirt van DKR, limonade en een lunch. De opbrengst komt volledig ten goede van de goede doelen.