Laatste BizzyWheels Business Ride van 2018

De Bizzywheels Business rides beginnen na 2 jaar echt bekender te worden getuige de hoeveelheid aanmeldingen voor de laatste Ride op vrijdag 28 september. Aan het begin van de week op maandag 24 september stond het aantal inschrijvingen op 33 personen. Een fantastisch aantal en diverse mensen hadden zich via de site aangemeld of waren enthousiast gemaakt door een deelnemers die eerder hadden meegereden of door Tjeerd Douma van TD Sportswear en Arjen Kuin van Start To Meet Amsterdam.

De rit ging door het fantastisch mooie gebied in de omgeving van Austerlitz, Amerongseberg, de Lekdijk , Driebergen en start/finish in het zeer gezellige Beauforthuis.

De uiteindelijk 24 deelnemers waren ieder tevreden ober de combinatie van netwerken en gezamenlijk fietsen. Om een inkijkje te geven in het programma voor 2019 is er een korte introductie gegeven welke zal worden opgevolgd door een mail en aanpassingen op de website.

BizzyWheels 2019

2019 gaat een interessant programma worden wat qua opzet (5 Rides) niet veel anders zal zijn maar wel het feit dat de vrijblijvendheid er af gaat doordat iedereen kan meerijden tegen een eenmalig te betalen vergoeding of een bedrag per Ride. BizzyWheels Business Rides worden nog steeds gesponsord maar de opbrengsten door de inschrijvingen én betaling zullen overgeheveld worden aan Kika het Kinder kanker Fonds als goed doel.