Nieuwe partner – De Fietsenmaker

De Fietsenmaker is gevestigd aan ’t Goylaan in Utrecht. Eigenaar Frank Visser, fanatiek amateur-wielrenner, heeft sinds de oprichting in 2018 een hecht team om zich heen verzameld bij wie het fietsen door de aderen stroomt. De drive om iedereen het fietsen te laten beleven op een leuke en goede manier is iets wat de mannen dagelijks bezighoudt. Naast de winkel, waar sport specifieke merken als Specialized, Cervélo en Giant worden verkocht, is er ook een werkplaats waar vakkundig alle merken fietsen worden onderhouden. Of het nu gaat om een (elektrische) stadsfiets, mountainbike of (high-end) racefiets, voor ieder type fiets hebben is er een specialist in huis.

Ook voor het specifiek aanmeten van racefietsen kan je terecht bij De Fietsenmaker. Met het meetsysteem van Bikefitting.com, de kennis en de ervaring kunnen zij iedereen goed op de fiets positioneren. Of je recreatief wekelijks een rondje rijdt of fanatiek traint voor Cyclosportive uitdagingen, wedstrijden rijdt of wellicht last hebt van blessures, een juiste fietspositie is essentieel om met plezier je kilometers te kunnen maken.

Wil je een fiets helemaal naar jouw wensen? Ook dat kan. De Fietsenmaker biedt met S-Works, Cervélo en Van Nicholas de mogelijkheid om vanaf de basis een fiets samen te stellen die helemaal voldoet aan jouw eisen. Daarnaast heeft De Fietsenmaker sinds kort haar eigen merk: Optimum. Daarbij zijn zelfs de kleuren van het design zelf te bepalen. Vrijwel alles kan en de mannen denken graag met je mee om voor jou de ultieme fiets samen te stellen.

BizzyWheels én De Fietsenmaker gaan in 2020 verschillende Racefiets/Gravel/MTB events organiseren. Hou de nieuwsbrieven, LinkedIn, Strava en Facebook berichten in de gaten.