Nieuwe samenwerking met pedalpact.cc

We weten inmiddels al dat netwerken effectiever, leuker en minder tijdsintensief is wanneer je elkaar op de racefiets of mountainbike treft, samen genieten van een gedeelde passie, samen afzien en samen een zakelijke wielervriendschap vormen. Dit concept is naast BizzyWheels ook door het nieuwe fietsnetwerkplatform pedalpact.cc niet onopgemerkt gebleven.

Op pedalpact.cc kan je fietsritten inplannen. Vervolgens kun je deelnemers uitnodigen en deelnemers in je eigen netwerk zoeken, zodat de community van zakelijke fietsers zo groot mogelijk wordt.

Snel aan de slag
De gratis bètaversie van pedalpact.cc is inmiddels gelanceerd. Vul je profiel in (je online visitekaartje) en je bent binnen enkele minuten klaar om je eigen zakelijke kansen op de fiets te creëren! 

Zakelijke kansen op de fiets
Naast de nieuwsbrieven en website zal BizzyWheels de komende Business Rides ook gaan aankondigen op Pedalpact.cc. Pedalpact geeft inzage in wie er deelnemen aan de BizzyWheels Business Rides, zo weet je van te voren hoe het peloton eruit gaat zien en kun je wellicht voorafgaand al plannen maken. Op basis van de individuele profilering kun je dus ook voorafgaand zien welke branchegenoten of vergelijkbare werkfuncties aanwezig zullen zijn. 

Naast de BizzyWheels organisatie zoekt Pedalpact nog meer Ambassadeurs
Pedalpact.cc is opgericht voor gepassioneerde fietsers, vanuit de passie voor de fiets. Het is momenteel een gratis platform en het succes is afhankelijk van actieve fietsers. Lijkt het je leuk om vaker op de fiets te gaan netwerken? Meld je dan nu aan als ambassadeur voor pedalpact.cc. Het enige wat je hoeft te doen is maandelijks een pact te plannen (en hiervoor je eigen contacten uit te nodigen). Als ambassadeur mag je gratis het platform blijven gebruiken, ook na de officiële release van het betaalde platform in 2020. Meld je aan als ambassadeur, stuur een mailtje naar daan@pedalpact.cc.